- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegha
senior tag
100% hogy tobb sved cimem is volt korabban a PayPalban. Az elmult 2 evben legalabb 3.
Lehetseges, hogy az eBay-es vasarlasoknal megadott "mas cimet hasznalok" opcio utan a PayPal elmentette volna azokat a cimeket ?
Most eppen a Discogs-comon vasaroltam. Az zavar nagyon, hogy minden egyes PayPal-os fizetesnel mikor jovahagyom az osszeget akkor a PayPal ugye kiirja, hogy "Szallitas ide:". Na, a vasarlasaim cimet mindig pontosan ellenorzom termeszetesen, de a PayPal-ra sosem gondolok, mint szallitasi cimre.Szoval folyton attol tartok hogy azt a cimet amit vasarlaskor megadok a PayPal felul fogja irni. -
Vegha
senior tag
Gyakran mozgok Svedorszag es Magyarorszag kozott ezert mindket cimem szerepel a PayPalnal. Most egy vasarlas elott frissitettem a cimeimet (kitoroltem a korabbi svedet es felvennek egy ujat), de nem tudok orszagot kivalasztani.
Turtam a netet hogy miert es mindenhol csak azt olvasom hogy ez egyaltalan nem lehetseges: ha magyar vagyok akkor csak magyar cimet adhatok meg ? Akkor viszont hogy lehetett eddig mas orszagbeli cimem ? Valaki erti ezt ?Vagy ha tenyleg nincs ilyenre lehetoseg akkor esetleg kerhetem az ugyfelszolgalatot hogy allitsak vissza a kitorolt cimemet en pedig azt utana modositom/frissitem ?
-
Vegha
senior tag
Hmm...
Svéd kártyához van rendelve a PayPal. Hónapok óta használom így, sok helyen fizettem már vele és eddig nem volt probléma egyáltalán.
A Youtube Premium 4 hónapos trial verzióját szeretném regisztrálni, de fizetési eszköz megadása nélkül nem megy. Bankkártyát nem szívesen rögzítenék. Kimondottan csak ez a tranzakció idejére venném fel a PayPal accountot, utána törölném is.
Megnéztem hogyan lehetne regisztrálni a svéd telefonszámot a PayPal-ban, de teljesen elment tőle a kedvem:
A telefonszám hozzáadásával megerősítem, hogy jogosult vagyok a telefonszám hozzáadására, és egyben hozzájárulok az automatikusan tárcsázott, előre felvett hívások és SMS-üzenetek fogadásához az Adatvédelmi irányelvekben szereplő célokból. A szolgáltató alapdíjat számíthat fel.
Azt hiszem keresek inkább más megoldást. -
Vegha
senior tag
Sziasztok,
külföldön vagyok, a telefonom dual sim-es és a magyarországi számhoz van rendelve a PayPal account. A telefonon (S10e) szeretném 1-2 alkalom miatt felvenni a PayPal accountot, de nem engedi az aktiválást az alábbi hibaüzenettel. Szerintetek mi lehet a gond ?
Próbáltam, hogy a magyar kártyát állítom be a telefonon alapértelmezettnek, de akkor is ugyanez a hibaüzenet jön.
-
Vegha
senior tag
Termeszetesen a fiokba belepve kerem a megerosito sms-t, mashogy nem is tudnam.
Mobilalkalmazasra gondolsz, ugye ? Na, azt nem hasznalok es nem is szeretnek PayPal eseten (meg a telepiteset sem).
Mas megoldas esetleg ?(szerk)
Igy hogy elolvastam a tegnapi beszelgetest gondoltam meger egy probat a telefonszamot frissiteni (ugye csak csillagok voltak a helyen). Beirtam ujra es igy maris megkaptam az sms-t.
Koszonom a segitseget : ) -
Vegha
senior tag
Sziasztok,
gyakran vagyok mostanaban kulfoldon, es akarhanyszor keri a PayPal, hogy "erositsem" meg a telefonszamomat (nyilvan IP alapjan latjak, hogy mas eszkozokrol jelentkezek be), rendre nem erkeznek meg a megerosito kodos sms-ek. (termeszetesen mas feladoktol megerkeznek az uzenetek)
Gondoltam felviszek egy masik, kulfoldi szamot hogy legalabb az approved legyen, de nem engedi felvenni. Beirom '+' nelkul - mert ugye csak szamokat irhatok be - es nem fogadja el. Aztan beirom '00'-val kezdve es ugy sem fogadja el. Mi lehet a hiba ? Nem vehetek fel ket kulonbozo orszagbol telefonszamot ?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Gumi és felni topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- DOOM - The Dark Ages
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!