Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityulee™
tag
Én is kaptam egy ilyet. Az nem volt kamu.
De le van benne írva (ha igazi), h jelentkezz be a paypal fiókodba, és ott merre kattintgass, h elfogadd a megváltozott izét, policy-t
A biztos az, ha az ilyen gyanús levélben lévő linkekre nem kattintgatsz, hanem beírod kézzel egy új ablakba h www.paypal.com, és úgy jelentkezel be a fiókodba.
De az igazi paypal levelekben ez is le van írva (de lehet h nem mindegyikben) -
Bash
őstag
Ezt hívják phishing-nek. Minden héten kapok belőle egy változatot, legtöbbször amikor a linkre kattintok már nem él az oldal, de azon ritka esetekben, amikor még elcsípem, jelenteni szoktam IE7 Phishing Filter-ével, és pár óra múlva, vagy másnapra már biztosan eltávolítják.
Néha be szoktam írni obszcén szavakból összerakott kamu e-mail címet és jelszót is, hogy megnézzem mennyire jól másolták le az eredeti oldalt. A linkek pl. soha nem működnek az oldalakon a Log In gomb kivételével...
Nehogy bedőljön ilyesminek valaki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- DIY prémium tápszűrő
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor már csak azt lenne jó tudni, hogy mi alapján vonja le
Milyen árfolyam.
Már megcsináltam azt az Expand dolgot, szval fullos az accom....rettegj ebay ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

V/