Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ace666
tag
Báh, megoldódott!
A cib-nél van egy külön internetkártyám számlával, és ennek a limitje alacsonyabb volt, mint amit költeni akartam
Erősen meglepődtem, mikor csengett a telóm, hívtak a cibtől, hogy amennyiben én próbálok fontban tranzakciót végezni, akkor a limit a gond
A paypal hibaüzenettel viszont nem vagyok megelégedve... abból semmire nem lehetett következtetni*** Alfa 155 ***
-
Flashcash
Közösségépítő
Pontosítás:
Elsőre a Raiffeisen is pontosan akkora összeget zárol a számlán mint amennyit a Paypal levon. De amikor az összeg pár nap múlva könyvelésre, elszámolásra kerül akkor már megjelenik az a plusz összeg amit ők levonnak.
MKB-nál a zárolt és a később elkönyvelt összeg is forintra megegyezik a Paypal által levonttal. Nálad az Erste elkönyvelt tétele sem nagyobb? (netbankban, vagy a hó végi számládon nézheted meg)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest