Hirdetés
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- potyautas: Az utolsó közös út
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Formaster #36636 üzenetére
Kaptál választ.
Ha nem írod nem tudom hogy külföldön élsz. Nálunk is kellenek az okmányok, attól függetlenül az igaz hogy ehhez a nem tartozik bankszámla.
De akkor akitől megveszed attól kérdezd meg hogy használható-e PayPal-on a kártya.
Lehet-e bankkártyaszám megadással fizetni és a te külföldeden kívül lehet-e külföldi vásárlásra használni.
Én leírtam hogy nálunk Mo-n ami szóba jöhet prepaid kártya az nem használható a PayPal-on.
A külföldi országodtól függ hogy lehet a kártyára utalni, az USA ügyfél a PayPal-tól kapott kártyájára tud utalni.
Más országban eleve nem kell bankkártya a Paypal-al való fizetéshez, mert ott lehet PP egyenleg vagy bankszámla a pénz forrás.
A magyar regisztrációk esetén egyenleg és bankkártya a pénzforrás és csak a saját bankszámlára küldhető ki a PP egyenlegről a pénz. -
gyulaszu
senior tag
válasz
Formaster #36636 üzenetére
Ilyen értelemben az én CIB-es virtuális kártyám is prepaid, mert csak akkor van rajta pénz, ha előtte teszek a mögötte lévő "560-as" számlára.
Neked van a kártyádhoz egy bankszámla is? Akkor próbáld ki, hogy tudsz-e bankon kívülről ráutalni valamilyen összeget. Ha igen, akkor talán a PP is tud rá visszautalni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Xbox Series X|S
- potyautas: Vágyak
- Battlefield 6
- Gumi és felni topik
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Milyen széket vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest