Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Surda-

őstag

válasz V/ #25783 üzenetére

A cég a Status audio.
    A történet röviden annyi,hogy rendeltem tőlük egy 70dodós fejhallgatót augusztusban.
    Fedex hozta, követtem,vecsésen állt, függőben felirattal.
    Mondom biztos vámon nézik,sok a csomag,nem foglalkoztam vele, vártam a szokásos smst,hogy mikor hozzák.
    Végül meguntam,rájuk csörögtem,kiderült nem voltam itthon,mikor kihozták, nem volt rajta se telefonszám,se email visszavitték. (megadtam mindkettőt a cégnek,ahonnan rendeltem).
    Az eladóval se tudták felvenni a kapcsolatot, visszaküldték a feladónak,aki át is vette.
    Mondom szuper, email Status audionak, részletesen leírva, na innentől kezdve minden héten írtam nekik, csak annyit válaszolnak,hogy legyek türelemmel, felveszik a kapcsolatot a kiszállító céggel.
    Ha jól értem ők egy New Yorki cég kínai kiszállítássa és gyárral.
    Nem feltételezek róluk rosszat,de sajnos harminc akárhány napja csak annyit írnak legyek türelemmel.
    Én meg már nem vagyok türelmes, azért nehogymár 1 hónap alatt nem lehet lebeszélni ,hogy most akkor mi legyen a csomagommal.
    Talán még abba is belementem volna,hogy kifizetem a postaköltséget újra,de semmi. LEgyek türelemmel,lebeszéli a főnökével meg a kiszállítóval. Aha,persze...
    Szeptember 2 án jeleztem nekik a problémát, 4-5 emailt váltottunk.

Új hozzászólás Aktív témák