Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda-
őstag
A cég a Status audio.
A történet röviden annyi,hogy rendeltem tőlük egy 70dodós fejhallgatót augusztusban.
Fedex hozta, követtem,vecsésen állt, függőben felirattal.
Mondom biztos vámon nézik,sok a csomag,nem foglalkoztam vele, vártam a szokásos smst,hogy mikor hozzák.
Végül meguntam,rájuk csörögtem,kiderült nem voltam itthon,mikor kihozták, nem volt rajta se telefonszám,se email visszavitték. (megadtam mindkettőt a cégnek,ahonnan rendeltem).
Az eladóval se tudták felvenni a kapcsolatot, visszaküldték a feladónak,aki át is vette.
Mondom szuper, email Status audionak, részletesen leírva, na innentől kezdve minden héten írtam nekik, csak annyit válaszolnak,hogy legyek türelemmel, felveszik a kapcsolatot a kiszállító céggel.
Ha jól értem ők egy New Yorki cég kínai kiszállítássa és gyárral.
Nem feltételezek róluk rosszat,de sajnos harminc akárhány napja csak annyit írnak legyek türelemmel.
Én meg már nem vagyok türelmes, azért nehogymár 1 hónap alatt nem lehet lebeszélni ,hogy most akkor mi legyen a csomagommal.
Talán még abba is belementem volna,hogy kifizetem a postaköltséget újra,de semmi. LEgyek türelemmel,lebeszéli a főnökével meg a kiszállítóval. Aha,persze...
Szeptember 2 án jeleztem nekik a problémát, 4-5 emailt váltottunk.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Garmin topik
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest