Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
badbrother
aktív tag
Elööször is neked is be kell jutni a városi tanácsba. Ezt ha jól emlékszem úgy tudod elérni, hogy köztiszteletben álló polgára leszel a városodnak.
Ehhez meg nem kell más csak pénz, pénz, pénz, és nem szabad hogy rajtalkapjanak törvénytelen dolgokon. Azaz pl. ne add ki a raktáraid csempészeknek, az árujuk raktározására.
Nekem volt olyan, hogy kiadtam pl. 45 bála csempészett dohánynak a raktáram, persze saját dohány(legális) nem volt egy szem se. Persze elkaptak, és megbüntettek (pénzre). Aztán a csempész jól lehordott, hogy hogyan lehettem ilyen hülye, hogy CSAK csempészett dohány volt a raktárban.
Azaz, ha van 2000 bála legális dohányod, oda elfér 45 csempészett, sokkal kiseb eséllyel fogják felfedezni, de szerintem ez nem ér annyit pénzben, mint amennyit veszíthetsz reputációban. Ez egy ilyen játék, nem pont mint a valóság.
Ne kalózkodj, stb... majd rájössz, ez benne a szép.
Ha van sok pénzed, akkor a társadalmi rangod is nöö. Ha jól emlékszem valahol az is számít, hogy mennyi árut szállítasz az adott városba/városból. Nyilván a saját városodból illik sokat kereskedni, akkor ismernek meg az emberek.
A pontos jelölési folyamatra nem nagyon emlékszem. Azt hiszem a tanácsba csak egyszerüüen beválasztanak, ha elég nagy társadalmi rangod/pénzed lesz, itt már lehet elööterjeszteni dolgokat. De a polgármesterségért meg kell küzdeni, ott a tanácstagok szavaznak.
Lehet jótékonykodni, meg fesztiválokat rendezni, utakat építeni, kutakat ásatni stb... Ezek mind-mind növelik a rangod.
Mindig olyanra kell szórni a pénzt, amit az emberek akarnak. Vidd a sétáló figurákra a kurzort, és ''elmondják'' , hogy mit akarnak, meg hogy mennyire tisztelnek az adott osztály tagjai. Mást akarnak ugyanis a szegények, a polgárok, meg a gazdagok.
Lehet, hogy a szegények szeretnek, mert sok pénzt adsz a szegényháznak, de a gazdagok ettööl még nem fognak sokkal jobban tisztelni. ÖÖket mással kell lekenyerezni.
A fesztiválokkal vigyázz, visszafelé is elsülhetnek ha nincs elég kaja/pia a raktáraidban.
Azaz, ha az emberek azt mondják, hogy már milyen rég nem volt egy jó kis ünnep a városban. Akkor érdemes kihirdetni, hogy fesztivált tartasz. Ez azt jelenti, hogy mához két hétre lesz megtartva a feszt.
èn a születésnapomon, a feleségem, gyerekeim születésnapján, és karácsonykor általában tartottam egy népünnepélyt.
Erre nagyon kell készülni, érdemes már elööre betárazni sok-sok finomságot, fööleg a ritkább dolgokat(sáfrány, fahéj stb...)
Rengeteg (100-120) adag sör kell, sok (8-15) adag hús, elegendöö más finomság, pl. méz, sáfrány, fahéj, ritka füüszerek, bor, meg ami kell egy népünnepélyhez.
Ha nem lesz elég cucc a raktáraidban az ünnepélyre, akkor a nép elégedetlen lesz. Mondják is utánna, hogy jó volt, vagy rosz.
Ezért én mindig sokkal többet raktározok, mint ami elfogy. Késööbb úgyis eladhatom jó pénzért.
Ha pl. csak sör van inni, akkor lehet hogy az alsóbb néprétegek jól érzik magukat, de a nemesek biztosan nem. Ilyenekre érdemes odafigyelni.
Jó kis összetett játék ez, elég sokáig el lehet vele játszani, mindig van valami kihívás, amit még nem értél el.
Majd elfelejtettem, a kukásautó már elvitte a kidobott szeméttel együtt az én legális CD-met, és sajnos nincs másolat. Nem tudná valaki kölcsönadni a saját legális CD-jét, csak egy napra újra átélném a fílinget.
Részleteket szigorúan mailben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest