Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
-
-
Har_melin
addikt
válasz
winfos #10075 üzenetére
Bocs, még valami:
Nem biztos, hogy ez a legerősebb build, de nekem, az én stílusomhoz, nyűgeimhez ez passzol a legjobban. Mivel a fő sebzés állandóan fent van, felszabadul a jobb egérgomb, arra tudtam rakni a mozgást (shield charge). Így nem kell a billentyűzetet használnom hozzá, ami az elmozgásoknál nekem nagy előny. A flaska és bevitt sebzés nélkül is 2s-ként rendelkezésre álló 25% life a másik előny (labok, boss fightok). A harmadik pedig, hogy egy (most) 6k fölötti life pool önmagában is védelem és itt ráadásul a life=sebzés
-
Har_melin
addikt
válasz
winfos #10075 üzenetére
A Rof the Phoenix most már bagóért megy (10-15c), a Kaomot tegnap vettem talán 4c-ért (a 200 life-os darabok azért még inkább 35-45c körül mozognak), a Belt of the deceiver top roll 3-4c. Brightbeak helyett én egy talált scepter-t használok, de így is jó.
Én Ground Slam-mel és Sunderrel mentem kb. lvl 45-ig, tehát tovább, mint ő, mert nagyjából addigra lett elég a fire resistem ahhoz, hogy ne kelljen állandóan nyomkodnom a 25% life-ot adó warcryt. Közben a másodlagos fegyver slotokban szinteztem a RF-hez szükséges gemeket. Amíg nem volt RF, addig Warchief Totemet használtam, azóta Spell Totem+Scorching Ray.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy J3 2016 karcmentes kijelzővel
- Gamer pc 3080evga, ryzen7 5700x3d, 32gb Kingston fury ddr4 3600mhz, ASUS TUF GAMING B550M-E,
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- Denon DRA-365RD
- Apple Watch Series 10 46MM 2025.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest