- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alendaar
tag
válasz
lajos001 #924 üzenetére
Nekem az összes karakterem Domination-ben van. Akkor ezek át fognak kerülni standard-be?
Ebben az esetben érdekelnek a felesleges Uniq cuccok, hátha akad vmi jó nekem!Egyébként én is tapasztaltam (1-2 hónap csak
), hogy új karakternek illetve új Act-be lépve jobban potyognak az orbok.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
lajos001 #924 üzenetére
Nekem eddig a jelenlegi karimmal több mumus van.
Dungeon/Collonade: Nem vagyok kíváncsi se Brutus-ra se Kole-ra...1500armorral nem kell a 1-hit.
Labyrinth: Na az egy genyó boss. Kb 2x talált el, és nem tudom minek köszönhetem hogy élek. először 500hp-m maradt aztán 150. Ott logoltam ki a mapról
Villa: Itt Sceptre of God-ból a Trapperes Unique a boss, annyi különbséggel, hogy nem csak lightling trap-et tol, hanem fire illetve bear trap-et is. Leöltem, de nem kell még egyszer, csak a macera van vele soloban.
Temple/Torture Chamber/Residence: Ez a hármas kb azért mert Shaffels Frame nélkül nem lehet a bosst leütni, anélkül hogy belehalj. Ezekhez a bossokhoz kb Spell Block nélkül bemenni öngyilkosság.Még Orchard mapon nem voltam, de mivel rühellem a Devourer-eket(és ott olyan base a boss), nem is akarok.
Museum-on sem voltam még, viszont evasion ide evasion oda, azért 3 boss necces.Nagyjából ezeken kívül még nem volt gondom egy bossal sem. Tudom soknak tűnik, de azért hc-n meggondolja az ember mit vállal be és mit nem.
inopig: Amikor aktívvá válik a chat ablak felül ki tudod venni a pipákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mini PC
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Apple Watch Ultra hibátlan 2026.08.06.MM jótállás
- Intel Pentium Gold G5420T Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest