Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
válasz
Pitymaszter #34429 üzenetére
Hat sok különbseg nincs, csak annyi, hogy 400+ms-ed van konstans meg vagy 10.0 Attack speed.De imadta mvele mapozni bazz.
Trollbalint:hat ehhez meg hozza tudnek szokni, szeretem a gyors playstyle-t de ez hogy körbe kell fordulaszni hogy a kepernyön levö mobok lehaljanak ez eleg kaka. Na majd szokasosan indulas elött kitalalom, hogy mi legyen.
Plazma:Amiota nerfeltek az aoe-jat, azota inkabb csak deepdelvere hasznaljak szerintem es ott is a fulldps no defense modban csillio exaltot beleölve.Most majd meglatjuk, hatha jobb lesz mint volt, bar a dps növeles nem oldja meg az eredeti problemat sajnos, kell a proj speed nagyon, hogy messzire szalljanak a "tüskek".Annno amugy nagyon szerettem, eletbe nem gondoltam volna, hogy lesz egy deadeye minerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest