Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
LittleBoss67 #12606 üzenetére
Szerintem a Rarity a legkevésbé se látványos dolog, nem sok értelme van stackelni(gemet áldozni rá meg végképp nem). Biscot a quantity miatt használjuk, ahogy a Ventornál is az az egyetlen lényeges stat. Szerintem fölösleges megkerülni a Biscot, mert előbb áldozok fel egy amulett slotot, mint egy övet meg két gyűrűt.
Liga végén csináltam egy kis kísérletet, és egy közepes mintán (400 map) a Biscot nagyon megéreztem(kb 30%-al több currency/div card esett), viszont a tökig magic findban(Bisco+2 Ventor 18 Quantal, felében Windripper) egyáltalán nem éreztem a kakaót. Szerintem a kevesebb HP miatti halálok, és a baromi sok hiányzó dmg/utility ami a gyűrűkön lehet mostanság lassított rajtam annyit, hogy soha többé ne akarjak ilyesmit. Szerintem a bisco lesz az első komolyabb item amit megveszek a következő liga elején, mert ezt az income növekedést semmi más nem tudja clear speeddel helyettesíteni, de inkább bízom abban, hogy kitalálnak valamit, hogy ne legyen bis item a bisco annak aki mapeket farmol(ne elpusztítsák, hanem adjanak alternatívát). Annyit még hozzátennék, hogy a Bisco sextant blokkolással és/vagy breachel fejti ki ezt a hatást, mert ezek pakolnak annyi trasht a mapra, hogy hatékony legyen.
-
tocsek18
senior tag
válasz
LittleBoss67 #12606 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Compaq 6305 Pro SFF PC, AMD A4 5300B CPU 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 6300 Pro SFF PC, i3.2120 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 8300 Pro SFF PC, i3-3220 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- Fujitsu Celsius W5010n
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest