Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitymaszter
tag
válasz
Plazmacucci #24034 üzenetére
Miner nekem egy időre elég volt (Blightban az volt a fő karim icicle miner). Szóval kösz most szerintem kihagyom. A bow-skilleket meg nem komálom annyira. Azt kb 1 hónap után tervezek indítani mikor már kiforrja magát az irány és megtetszik vmelyik bowos build.
Maradok a lacerate gladiátoromnál megnézem gyakorlatban is hogy mennyire nerfelték szét plusz soha se lehet tudni, hogy az új contenttel mik jönnek lehet hogy még jobb lesz (de lehet hogy nem). Meglátjuk így izgalmas az élet ha kockáztatunk
#24035 sirdond: Így hogy nerfelettek nem hiszem hogy annyira jók, de ne legyen igazam!
De így hogy lesz 6 db influence elég sok varriáció/kombináció születhet az Orb of Awakening-el. Ez a része nagyon tetszik és én ebben bízom, hogy itt lesz számomra a megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest