Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123 #14270 üzenetére
megint a "profi" vs. kezdő csapda.
Igen, egy gyakorlott játékosnak jobban megéri ezerrel tolni a mapokat és az über strict beállítású lootfilterrel szedni fel a cuccokat. Aki viszont ez alatt van - mint jelen esetben a kérdező is -, annak egy 10c-ért eladható kesztyű vagy fegyver is bónusz. És se az nem igaz, hogy az ilyenekre nincs kereslet (van, nem mindenki power player), se az, hogy ezzel annyi időt veszít, hogy ne érné meg.
"Tapasztalt játékosként nem éri meg felvenni semmit" vs "kicsit ráfeküdve a trade-re" - ez egyébként is ellentmondás, hogy fekszel rá, ha nincs mit eladni? És a "tapasztalt" is elég tág fogalom - én pl. a közel öt év játékkal nem nevezném magam kezdőnek, de mivel kevés időm volt most játszani, még mindig T9-10 mapokon járok, ahol kevés eladható szintű cucc esik. na, ilyenkor mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest