Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lkadar
tag
Sziasztok!
Eloszor is elnezest, hogy uj temat nyitottam, de nem talaltam idevagot, ami felett atvehetnem a hatalmat
.
A problema a kovetkezo. A gepben van 5 vinyo; 4 PATA es 1 SATA. Tegnap felpakoltam az XP-t a SATA-ra (mar ehhez is trukkozni kellett). Ez eddig rendben is volna, viszont a BIOS-ban kell ahhoz turkalnom, hogy a PATA vinyorol tudjak butulni. Hiaba hasznalom a jo kis bootpart progit az XP bootmenujenek bizergetesere, egyszeruen nem latja a PATA vinyot, amikor a SATA-rol butul, es persze forditva is igaz (PATA-rol boot, de a SATA particiot nem lehet elerni). Az alaplap egy Asus P4C800-Deluxe lap v1019-es BIOS-szal.
Tudtok erre esetleg megoldast, vagy csak en vagyok ilyen barom, hogy multiboot-ot akarok hasznalni?????
Koszi, es udv.: lkadar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Közös alapokra helyezte az FSR-t és a PSSR-t az AMD és a Sony
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7100-6000 MBs - Eladó!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- 1TB SK Hynix PC611
- SK HYNIX PC611 1TB M.2 NVME PCI-E 3.0 - 100/100 -as - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Fractal Design Define 7 White Solid
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. (WinXP telepito->repair->console->bootcfg parancs...)