- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xterms
tag
Sziasztok!
Találtam egy jobb topikot, kérem a sata2-s topikból a hsz.-em törlését. A problémám a következőkből kiderül:
Sp2-es XP-n múltkor egy játék kifagyása miatt reseteltem, ekkor szétment a windows. Az üdvözlőképernyő után csak a háttér jelent meg, az asztal az ikonokkal és a tálca csak az explorer.exe feladatkezelős elindítása után jöttek elő. Mivel ez nem volt állapot, megpróbáltam kijavítani a telepítőCD-ről a windowst. Ekkor a telepítés közben kiírta, hogy szeretné telepíteni az általam használt Avance AC'97 audio drivert, mely nem ment át a logo tesztelésen, ezért van két lehetőségem: telepítés mellőzése/telepítés folytatása. Ettől a pillanattól kezdve azonban nem reagál sem az egérre, sem a billentyűzetre, ezért semelyik opciót nem tudom kiválasztani.
Így a telepítés abbamardt, felraktam viszont azonos HDD-re, azonos partícióra egy másik, friss Windowst, windows2 mappába. Ez most tökéletesen működik, de a másik windowsomon volt egy halom mappa az asztalon, melyek feleslegesen foglalják a helyet, de nem tudom őket törölni, mert megtagadja a hozzáférést.
Próbálnám törölni a másik windowst a telepítőcd-ről, de csak partíciót enged törölni (ergo a friss windowst is le kéne törölni), külön windowst nem. Annyi nem elég, hogy törlöm a windows mappát, mert akkor a documents and settings/saját nevem/asztal mappában ugyanúgy ott marad 5Gb felesleges adat.
Megpróbáltam törölni az audio drivert, és úgy javítani a másik windowst, de most azt írja telepítés előtt, hogy: "Kevés a rendszererőforrás az API végrehajtásához."Aztán újraindul.
Remélem érthető voltam.
Szeretném megtudni, hogy hogy javíthanám meg a windowsomat, vagy hogy törölhetném a mappákat, melyekhez nem enged hozzáférni.
Kérlek titeket, segítsetek!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest