- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orsyka
tag
válasz
BITBOYS #1278 üzenetére
Fura érzés, de annyira nem vág földhöz. Csak azt nem tudja senki, hogy hogy halt meg. Csak megtalálták meghalva. Lehet öngyilkos lett Ő is. És lehet Ő kóborol nálunk.
frame>24: Lehet azért nincs semmi utánuk, mert békében mentek el.
Wallz: Nem bennünk van, hanem velünk, melettünk.
-
frame>24
addikt
válasz
BITBOYS #1278 üzenetére
Hmmm..én otthon abban a szobában alszom, ahol előtte öregapám, később meg öreganyám is meghalt (meg a dédszülők egy része is onnan szállt tova). Mindkettőt láttam leépülni rákban, sőt a mamit jórészt én ápoltam az utsó 2-3 hónapban. Láttam őket halottan, szürke színnel, öltönyben, az elszállítás előtt, bilétával a nagylábujjukon...nem egy boldog élmény (szörnyű és megrázó!), de ez az élet...
Nyilván a haláluk után egy jóideig szellőztetés, alapos takarítás volt a szobában. Festés. Új bútorok is.
Namost, pl. én jelenleg otthon ugyanbban a "fizikai térben" fekszem, ahol pl. a mama meghót, ráadásul ugyanolyan orientációban is, (csak az ágy új), de semmi rosszat nem érzek ettől. (Már, ehhe.)
Papával kapcs. később beírok egy érdekes sztorit, csak mert ide vág.Jah: az alvási paralízissel kapcs:
Sajnos TT22 által linkelt szövegeben nagyon későn írják a hátterét, és azt is röviden...Szal nekem mákom volt, mert pont élettanból tanultuk, nem sokkal az első ilyen élményem után, hogy ez tkp. az agytörzsi ún. --> formatio reticularis (agytörzsi hálózatos állomány) valami funkcionális hibája...(ez felel többek közt az alvás-ébrenlét váltásért)
Szerencsére nekem nincsenek hallucinációk közben, viszont az télleg elviselhetetlen, hogy a fejem/fülem úgy zúg, mintha 2 turbósugárhajtóművet járatnának max. teljesítményen stereoban mellettem. Nálam ~havonta van, mert rendszertelenül alszom. Majd ha rendezem az életem, remélem elmúlik... -
Orsyka
tag
válasz
BITBOYS #1260 üzenetére
Nem láttam, őszintén szólva én félek a horroroktól
Wallz: Igen, panelba lakok én is. Sokszor érzem úgy, hogy valaki figyel van van körülöttem. Néha csak úgy érzem, hogy itt van és jónapot. Van amikor ki kell menjek a szobából mert rossz érzésem van. Alakot csak egyszer láttam, az fentebb olvasható. Inkább az árnyak. Bár, amelyik itt flangál nálunk, azt teljes alakba látom (meg mindenki más is, mert már vendégek is megjegyezték, hogy mintha láttak volna valakit elmenni az előszobába) de mint árny. Gyertyázni pedig szokam, minden este avval világítok
-
qdak
addikt
válasz
BITBOYS #1229 üzenetére
hi fura régóta van h (nem hazsnált) cserépkályha felöl pattogo hang jön ahogy fexek de nem nagyon érdekel ... am ha nappal megmozgatom semmi nem zörög rajt ... majd ha nagyon zavar alájuk gyujtok
de idáig elvagyunk meg ált hagyom halkan a zenét reggelig biztos zavarja
amugy voltak fura dolgok ha visszakerestek a topikban ... pá
nike_ én sokszor ugy alszok el ugyanaz az álom: h keringek a semmiben csak csillagok ...
biztos elveszve érzem magam ... -
Orsyka
tag
válasz
BITBOYS #1226 üzenetére
Akkor a fogasról leteszek, van helyette puliszka keverő és gumibot
Wallz: Lehet hülyén hangzik, de minél jobban félsz, annál jobban csinálják. Állítólag a félelemből nyerik az energiájukat, de én ebbe a részbe már nem folytam bele, csak olvastam vmi honlapon. Akár milyen rossz is, próbálj meg ne bepánikolni és nem foglalkozni vele. Mert az a része tényleg igaz (állítólag), hogy élvezik ha félsz.
A kaparászás meg végül is nem furcsa, csak baromi idegesítő. A tudad is, hogy senki nincs ébren, mégis hallod, de számomra inkább az, hogy nem tudok tőle aludni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest