- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mc.g
aktív tag
válasz
Karesz613 #9185 üzenetére
Szét kellene szedni a készüléket, leszedni a háttérvilágítás diffúzorát az LCD-ről, és megnézni, mi történt vele, talán tisztítás, megigazítás (ha lehet, megfordítás) segíthet. Szinte biztos, hogy (akár házilag) javítható.
Az rtings.com -on van sok TV 10000órás (kb.3-5év használatnak megfelelő) tartóstesztje, és sok LCD TV-nek van hasonló (ennél dúrvább) hibája.Nemrég vettem TV-t, és a hosszútávú tartósság miatt LCD-t szerettem volna, de miután átnéztem a fent említett tesztet, láttam a tiédhez hasonló, és még dúrvább problémákat tömegesen, arra a következtetésre jutottam, hogy az (újabb) OLED-ek tartósabbak lehetnek hosszútávon (megkímélt használat mellett), ezért végül OLED lett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest