- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
válasz
Tündike25 #1597 üzenetére
Média lejátszó:
Nos, amennyiben ragaszkodsz a TV-be épített média lejátszóhoz (én inkább külső Media Playert javasolnék) akkor mind a külső, mind a fájlba pakolt, azaz belső feliratot tudja kezelni helyesen "Grétsy László szinten"
Érdekesség, hogyaa külső felirat "Felirat 1-nek" , a belsőt viszont "Feliratszöveg-nek" látja.
Nem írtad le, hogy milyen formátumot akarsz vele lejátszani (én főleg csak mkv anyagokat használok, tehát a fenti leírásom is e formátumon lettek tesztelve), ha HD-t , akkor nem igazán ajánlom a WIFI-t mert lesznek egy-két olyan anyagod -nagy bitrate, 1080p-s filmek- amik biza' szaggatottan fognak menni. Ez természetesen nem a TV/Laptop hibája, hanem a WIFI karcsúbb jeláramlásának a hibája. Ajánlom a LAN-t. Ott nálam még 3D-nél sem volt röcögés, akadás a filmnél, WIFI-nél itt már valószínűbb a dolog.
Még egy: Lesznek olyan filmek, amiket a TV-be épített lejátszó nem fog látni/lejátszani (nem hiába ajánlottam a külső lejátszót) Ilyen pld a tömörített fejléccel muxolt filmek többsége (Compressed Header 5.1)
Lejátszási aránynak cca 80%-os értéket mondanék (NINCS 100%-os lejátszási értékkel bíró TV és nem is lesz!)
Hang:
Bár echte BD anyagom nincs , így nincs többcsatornás HD hangom sem, de a DD, dts hangokkal szépen elboldogul.(én hálózatról nyomom a 3D filmjeimet)
TV:
Ár/érték arányban én a 640-est jobbnak tartom, mert: + van feketéje, olcsóbb, viszont - aktív 3D. A 650-esnél ez pont fordított.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- EAFC 25
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest