- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
turisandor #380 üzenetére
Köszi az infót!
Asszem elviszem akkor én is valamelyik nap.
Mennyi volt eme baklövésed rendbehozatala amúgy?Az a fura, hogy nekem most per pillanat azt csinálja, miután megcsinálom a következőket:
"Nem kell AC adapter, és mindegy milyen SD van benne, csak az a lénnyeg, hogy legyen minimum egy kép rajta!A lényeg:
Első lépésben P módra állítod a prog. tárcsát kikapcsolt állapotban. Majd az OIS+Felfele nyíl gombokat lenyomva tartod és úgy kapcsolod be a gépet.
Ezután áttekered a prog. tárcsát lejátszás módba. És ekkor nyomod le az OIS+Lefele nyíl gombokat egyszerre. Ekkor már csak a Display gombbal kell váltogatni a kijelző módok között, addig, amíg megjelenik a paraméterek között zöld színnel az fw verzió.
Az fw módból való kilépéshez újra le kell nyomni az OIS+Lefele nyíl gombokat egyszerre ( ekkor el is tűnnek a kijelzőről a zöld feliratok ), mert ha ezt nem teszed meg,
akkor kikapcsoláskor tényleg sárga felkiáltójelet fogsz kapni a lumix felirat helyett...Nos, mindezt megcsinálva és kikapcsolva, tényleg nincs sárga felkiáltójel, hanem a megszokott LUMIX felirat.
Örültem mint majom a farkának.. egészen a következő be.. fényképezés, kikapcsolásig. Ugyanis akkor megint ott a sárga felkiáltójelAnnyit elértem, hogy a FW-t legalább megmutatja.. 1.09-es.. szal a kiváncsiságommal csak adtam egy pofont magamnak
Asszondod, akkor amíg nincs elvive a szervízbe ne is használjam inkább?
Elviszem, lehet megnézetem a kapcsolóját is egyúttal...ui: 1116 Budapest, Kalotaszeg u. 28.-ról beszélünk ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!