Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ITT találsz hozzá leírást, csak a második lépésben már az ITT linkelt tegnapi firmware-t tedd fel! De ezt már a múltkor is megírtam neked.
-
-
Én készítettem rá egy firmware-t, itt találsz hozzá egy útmutatót is.
-
zolnagy
őstag
Én kipróbáltam a 100 feletti csatornákat 5 GHz-en. Az előny az volt, hogy kevesebb zavaró jel, mert ami 5 GHz jel volt a környéken, az is a szokásos EU 36-48 csatornákon ment.
Hátrány volt viszont, hogy nem minden eszközöm látta így az 5 GHz jelét. Pl. a TV-m sem (2018-as Samsung), így visszaállítottam EU-ra. -
vargalex
félisten
Miért ne lenne a 100-as és 56-os csatorna Európában használható?
-
Van rá mód, azt a csatornát használod, amelyiket szeretnéd. Ha a Wireless - General (5GHz) oldalon alul a Region Code opciónál a Debug (all channels) beállítást választod, akkor minden csatorna elérhető lesz. Én is ebben az állásban használom, bár nekem nincsenek különösebb elvárásaim a WiFi-vel kapcsolatban, a lényeges eszközök úgyis mind kábelen vannak, szóval eddig bármilyen beállítás megfelelt. Van aki meg az USA régiós beállításra esküszik, ami szintén ott van a listában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest