Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
attilav2
üzenetére
Nem is értem miért épp tőlem, amikor én is kezdő Padavanos vagyok.

Egyébként az Automatic I/O RAM Caches Reclaim nálam 50%-on van, ennyi is volt, én nem nyúltam hozzá. Persze lehet, hogy csak akkor aktiválódik, ha ténylegesen rákötsz egy háttértárat. Nekem van rajta HDD.
Az Auto Check Filesystem on Storage Plug-In? végül is hasznos lehet, főként ha torrentezel, mert ugye akkor rengeteg írási, olvasási, és törlési művelet van a HDD-n, így könnyebben előfordulhat filerendszer sérülés is. Ugyanakkor ha mondjuk rendszeresen le/fel húzgálod a HDD-t, mert mondjuk átkötöd TV-re amikor meg akarsz nézni róla valamit, vagy másoláshoz PC-re dugod, akkor bosszantó és felesleges is tud lenni a sok ellenőrzés, ami nagy HDD esetén nem kevés idő lesz. Persze attól is függ, hogy milyen szintű ellenőrzést csinál, sosem próbáltam, nem ismerem a működését, de ha a felhasználás jellegéből adódóan túl gyakran futna így az fs-check, akkor jobban jársz ha x időnként inkább manuálisan ellenőrzöd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Warhammer 40.000
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch 2
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Macbook Pro M1 Pro 32/512GB // Számla // Garancia //
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest