- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zyben
tag
Szia!
Szerintem alaplap hiba. Nekem van a Packard bell lapóm mellett egy hp NX5000 laptopom. Ugyanazt csinálja mit a te géped. Az enyémnél úgy lehet bekapcsolni, ha bekapcsoláskor nyomom az alját, ezzel feszítve a házat. Ha már megy nincs vele semmi gond. Kb 1,5 éve volt benne alaplapcsere. Ugyanez volt a gond. A cserére megszűnt a hiba. De sajna 1 hónapja megint ez van. Szóval valami nem érintkezik rendesen. Próbáld meg, hogy nyomod az alját bekapcsolásnál. De szerintem csak alaplapcsere oldja meg a problémád. -
xstyle
tag
közben kaptam még két tippet, az egyik az, hogy ez szoftveres gond (tehát vagy a win a hibás, amit kizártnak tartok, vagy a chipset driver kavar be, most azt kutatom, de ilyen driver nincs a packard bell oldalán, csak bios, lan, vga, meg wifidriver),
SW (se driver, se win) gond nem lehet, ha a laptop kikapcsolt állapot utáni normál indításakor is jelentkezik vagyis ha a windows logo előtt megáll.
a másik pedig, hogy a tápáramkör okozza, most ezeket megnézem, aztán ha semmi,
Nagyrészt nem így szokott az jelentkezni,de mondjuk, ha van kéznél egy másik tápegység az megpróbálható.ha javítási költség merül fel, mit ajánlotok, javíttassam meg 50-60k-ért, vagy inkább ruházzak be eg újra?
50-60k-ért nekem fájna megjavíttatni és utána lenne egy használt laptopom...,de kinek mi éri meg
-
xstyle
tag
Tölts le egy Hiren boot cd-t és teszteld le azokat az alkatrészeket, amiket letudsz (memóriát)
Kösd rá monitorra tedd sleepbe és nézd meg, hogy bárhol is visszajön-e a kép.HDSentinellel nézd meg a vinyót, ha ezek jók, akkor alaplapos (amennyiben külső megjelenítőn se lesz képe)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Legion Pro 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Nitro V 15 i7-13620H / RTX 4060 / 32GB RAM / 1TB SSD 1 éves, számlás, hibátlan + AJÁNDÉK
- IdeaPad Gaming 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB + 1TB HDD magyar vbill gar
- Medion Erazer Beast X25 Gamer Laptop
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest