Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
v150r
csendes tag
igen-igen, elég elborult ötleteket kaptam, de ez van, így talán nem is csoda, hogy bevizsgáltatásra is győzködnöm kell magam, nehogy még rosszabb legyen a "szakértés" után.
a javíttatási kérdésben meg pontosan ugyanez járt akkor a fejemben - azóta már eldőlt, hogy ha relatíve olcsó költséggel megúszom a dolgot, akkor megjavíttatom, de az eredeti vételárának majd' felét biztos nem fogom rákölteni, egyszerűen nincs indok rá, mert tápról 24/7 el tud menni addig, amíg végleg be nem krepál, ha meg elviszem, ott is van áram, szóval teljesen pointless...mindenesetre mindenkinek köszönöm a segítséget, s azt is, hogy szántatok rám időt egy-egy komment erejéig.
-
v150r
csendes tag
külső monitort meg fogom nézni, memtestnek nincs értelme szerintem, de ráengedem, még egy ubuntu live boot jutott eszembe, de ahhoz is restart kell, s megint szórakozni vele, hogy egyáltalán bootoljon... áááá :/
hdsentinel lefutott már, ott semmi.
közben kaptam még két tippet, az egyik az, hogy ez szoftveres gond (tehát vagy a win a hibás, amit kizártnak tartok, vagy a chipset driver kavar be, most azt kutatom, de ilyen driver nincs a packard bell oldalán, csak bios, lan, vga, meg wifidriver), a másik pedig, hogy a tápáramkör okozza, most ezeket megnézem, aztán ha semmi, akkor elviszem a displayhez ingyenes bevizsgálásra, aztán meglátjuk.
ha javítási költség merül fel, mit ajánlotok, javíttassam meg 50-60k-ért, vagy inkább ruházzak be egy újra? -
macipofi
csendes tag
Hali!
Feltelepítés után ujraindul kiírja hogy minden oké ez és ez a windows települt minden ok.
Ezek után megint ujraindul tölti be amit kell,aztán bedobja középre hogy leállítás és kikapcsol, de ujra is indul, középen Packard bell logó alul F2 setup ennyi jön be aztán megint ujraindul és mindig eddig jut el.Nem tudom mi lehet nem láttam még ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest