Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HorvBalint
tag
Ha veszek akkor mindenképp olyat akarok ami támogatja a Core 2 duo-t. És hát azért néztem ki az Abit AB9pro-t mert az támogatja meg még az Extrem változatot is. -
HorvBalint
tag
Sziasztok
Ha meghagynám a jelenlegi alaplapom (Asus P5GDC-Pro) és memóriám (5* 512 MB 533MHz) akkor kb mennyire tudnám felhúzni a P4 (630) 3ghz procimat? CPU Steppind N0-s azt megnéztem. Vagy ha kicserélném egy ABIT AB9-Pro-ra akkor jobban tudnám húzni? -
HorvBalint
tag
Sziasztok!
Mit jelent az hogy CPU Stepping: N0 ??? a másidik karakter egy szám (nulla) nem ''o'' betű. Ez jó vagy rossz? Ja és P4 procim van (630) -
HorvBalint
tag
Megnéztem de a Biosban nemtaláltam olyan beállítást hogy bizonyos hőfok felett induljon újra a gép. Amúgy a biosba mikor bennvoltam akkor 43.5 fokot írt ki. Nemtudom hogy mit lehetne csinálni.
-
HorvBalint
tag
Sziasztok!
Segítsetek picit nekem. Mi csinálhatjka a következő problémát?
Bizonyos játékoknál pl.: Toca Race Driver 2, Indycar series bizonyos idő után újraindul a gép. Én túlmelegedésre gyanakszom csak nemtudom hogy az alaplap vagy a proci vagy a videókari vagy a táp a ludas. Amúgy Asus P5GDC pro alaplap van P4 (630) gyári hűtővel és egy x1300 pro videókari meg egy sima 400W csendes táp. Ja és előzőleg már egy Gigabyte alaplappal csinált ilyet azzal mindig megfagyott azért lett kicserélve az Asusra meg tettek bele még +1 ventit is a gépbe. Sajna a gép olyan hangos mint az állat és mégis újraindul most is. Légyszi segítsetek.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Milyen videókártyát?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest