Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
immp
csendes tag
Na majd este kiderül...

-
immp
csendes tag
Csak azért reménykedek mert a béta fel ment erre 478 Celeron D320 Prescott 2.40 GHz 533MHz 256KB
Most nekem sajna nem ez van hanem northwoodos .
-
immp
csendes tag
Szia
"Az operációs rendszer hardverkövetelményei:
A Microsoft a 2011. július eleji WPC rendezvényén tartott előadáson egyértelművé tette, hogy a Windows 8 futtatásához nem lesz szükség új számítógép megvásárlására, ugyanis a Windows 7-tel kompatibilis gépeken is működni fog."
Na ja ezt hívják általános kifejezésnek....

-
immp
csendes tag
Sziasztok lenne egy problémám!
Van egy P4i65g Prescott 800 Dual chanel DDR 400 alaplap szereztem bele egy S478 Pentium 4 Prescott 3.00 GHz FSB 800MHz Chace 1MB
Nos elvileg mennie kellene de a bios még csak csipogást sem ad viszont a proci melekszik rendesen ahogy kell! Volt Bios reset végig lett nézve DDR Minden ami az alaplapba került (video kártya hangkártya)
Volt Bios frissités tápegység csere hűtő csere , a Proci ki lett próbálva saját szememmel láttam fél napig nyomattuk windows 7-es rendszeren tökéletes! Most egy 2Ghz-es celeron van benne tökéletesen müködik csak northwoodos én meg szeretném a win8-at fel rakni de az csak prescotra megy ...a DDR400Mhz jó bele a proci stimmel jónak kell bele lenni semmi nem ütközik még sem megy mi lehet a gond??
A válaszokat előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Ingatlanos topic!
- Napelem
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest