Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo_pet
aktív tag
Esetleg probald meg az FSB-t kettessével állitani mindig magasabbra, a vége felé meg egyesével, igy korrektebben meg tudod nézni mit bir a proci. A ramokat meg mint az 1 es hszben is le vagyon irva probáld meg fixálni ha engedi a lapod, igy biztos nem a memoria lesz a tuning akadálya. Ha pedig megtudtad mi a procid vége, akkor kezdheted a memokat. Egyébként az is probléma lehet, hogy több fajta memoria van berakva, szóval szerintem probáld meg az egyfajta memokat a 400asokat.
Csak azért gondolom, mert nekem is volt hasonlo gondom két két különfajta memo volt benne, mindketto 400-as, egyik Hynix másik PQI (tehát nem brand) mégis mivel a Hynix-eknek jobb volt az időzitése gyárilag, igy azokkal picit jobban lehetett tuningolni, a PQI-k visszafogták kicsit. Más kérdés, hogy inkább visszatettem a másik 2 ramot és kevésbé huztam fel a procit, mert ugye kell az az 1 giga ram.
-
mycso
veterán
Az oké, hogy 333-ig támogatja a lapod, de támogathatná 800MHz-ig is és lehetne 1000MHz-es ramod, akkor is csak 333MHz-en menne a fentebb leírtak miatt.
Ja közben rájöttem, hogy mit is írtál --> de akkor is a beállítások/proci - miatt megy 333-on, nem pedig a lap miatt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Crimson Desert
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- XPEnology
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Intel Core I7 11700K - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 13700K - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.02.02. -ig - Eladó!
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest