Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
djg
aktív tag
Cső. Nem tudom, hogy ez laptopoknál hogy működik, de a beleszerkesztést rád bízom.
Nekem jelenleg egy 478-as P4 3Ghz-es Prescott magos CPU-m van és amit tudni kell róla az az, hogy ez egy kazán. Sokat fogyaszt és nagyon melegszik. Talán azt mondhatom, hogy az Intel eddigi legrosszabb konstrukciója ebből a szempontból és simán jobban melegszik, mint a mostani 4 magosak.
Ellenben van régebbi, Northwood magos P4-es is szintén kapható volt 3GHz-es kivitelben, azok hőmérséklete és fogyasztása tűrhetőbb volt. A kettő közti különbség az L2-es gyorsítótárban van, ami prescott esetében 1MB, Norhwood esetében 512k. -
ALI_G
veterán
asztali proci?
csak akkor próbálkozz vele, ha eleve olyan volt a laptopban, és sztem akkor is próbálkozz majd leljebb vinni a feszültséget és inkább levinni egy kicsit az órajelet, mert megfőzi az neked
jó hűtővel IDLE-ben asszem 35 fokos, szar hűtővel (gyári box-os) 100%-on 65°C (vagy lehet még feljebb, sajnos már nem emléxem biztosan). Ha ezt még be is zárod egy szűk dobozba egy réz hővezető csővel meg egy ventivel...hát én odafigyelnék
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest