- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
válasz
Blackhole13
üzenetére
Nemtom, de szerintem, ha egy adott lap támogatja az adott procit, onnantól szerintem már nem kellene olyannak lenni amit írtál h esetleg a proci meg a ram nem megy együtt..
Próbáld meg egy modullal, esetleg másik rammal, meg mondjuk egy új chipsetdrivert is nézhetnél.
Azt még megnézheted, hogy másik portba dugod a vinyót ha satás illetve a biosban vannak vmilyen ide, sata meg nemtom milyen módok azokat is próbálgathatod.
Elsőkörben azért megnézhetsz minden csatlakozó a helyén van rendesen, nem lazult ki vmelyik táp vagy adatkábel.Tuning nélkül xp-vel egyszerűbb a helyzet, csak így meg pláne nem értem a dolgot...
A múlt héten nekem is volt egy "kis" lassolós dolgom a vinyó sebessége lecsökkent 1-2 Mb/sec-re a 60+ ról, aztán kicsit variáltam a kábelezésen, igazgattam, meg a házat is oldalról mérgemben aztán jó lett
, de azt se értettem miért volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- Intel Core I9 9900K
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó félkonfig i5-10400F + ASRock H470M + 16GB DDR4 + CPU hűtő
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de azt se értettem miért volt