Hirdetés
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
Na, végeztem a nagy gépösszerakással.
(ha valaki nem emlékezne: asus p4p800x vs abit ic7 és p4 3.0 northwood ht d0 vs p4 3.0 prescott e0)Először is az abit lap hibás volt, a biosában valami elszállt, nem lehet menteni a beállításokat, azonnal lefagy, amikor a mentésre megyek. úgyhogy maradt az asus lap.
A procik közül azt kell hogy mondjam, hogy alapórajelen és húzva is a northwood a gyorsabb és ráadásul 10 fokkal hidegebb a prescottnál (40 vs 50 fok teljes terhelésen) meg pár wattal kevesebbet fogyaszt (3,3-on 90 ws 94W)
Ami viszont nem hagy nyugodni az a vga kártya (asus ax1650pro). Amint a procit 3,3 Ghz fölé húzom, a vga 3d-ben elkezd hibázni. Mindkét procival egyformán. Ez mi a rák?

-
Mz/ts250@300
tag
Én a tuningról már lemontam csak alapon hajtok mindent
Mint irtam alapon 20- wattal kevesebett fogyaszt a notwhwood-om (kb +1 vinyó),terhelten 10w(egy g1 es hez viszonyitva)
A gyári hütőwel 65-68 folyamatos nyuzás után melegbe 70-72 fokott is elérte tutuló ventilátor mellett, a nortwoodom eddig max 55fok volt ez pont 15 fok különbség.(matx es ház nuku szelözés és +venti)
Tuningba egyértelmű.hogy a prescott a jobb ez nem is kérdéses.
A konvertálás tömöritgetésbe is jobbegy picitt
A net használata során nem vettem észre különbségekett,de az általam használt játékoknál a nortwi gyorsabb volt (fry car,c.o.d.2,NfsM stb)Visszont azt hozzá kell tenem,hogy a northwoodom 3,2-es a prescott pedig 3ghz-s volt(bár az a 200mhz nem sokmindent jelent)
1:1 be cseréltem el egy srácal itt a ph-nÉn közbe játékra is használom a gépett,igyhátt a full integrált noti kiesett .
Lecserélni nem volt(nincs) kp ugyhogy maradt ez.
A szusz már ugyis kifogyóban van mindegyikből.Azonban amit nagyon szeret(ett) mind a két proceszor az a dual memoria kezelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Arc Raiders
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Robotporszívók
- Google Pixel topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest