- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Megfogadtama tanácsodat és a 775-ös rendszeremet faragom tovább egy kicsit, de szükségem lenne egy kis tanácsra. Szereztem egy Asus P5P800 SE lapot, ami elvileg támogatja a Pentium D-ket, a Cedar Millt és a Prescottokat.
Na most - és itt jön a lényeg - mivel van egy cégem - a Juventustól, vagy akármelyik nagykertől tudok vásárolni olcsóbban és úgy döntöttem, hogy veszek a lapban egy Pentium D 950-et.
Az Asus hivatalos honlapján az áll, hogy ez a 865-ös chipsetes lap támogatja a 950-est is.
Íme:
[link]
Csakhogy az Intel honlapján meg az áll, hogy minimum 945-ös chipset kell neki.
Mit gondolsz, akkor az Asus hülyeségeket írt, vagy azért tudják mit csinálnak és megvehetem? Hiszen hivatalosan is ott ál, hogy a lap támogatja a prockót. Gyorsabb lenne a rendszerem, azért a D 950-es nem egy Prescott.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lézervágás, gravírozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- SUSE Linux
- Metal Gear Solid
- További aktív témák...
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- Hibátlan - INTEL Core i5-10400 6mag 12szál max. 4.3GHz LGA1200 CPU processzor + UHD Graphics 630
- Intel Core i3-10105 / i3-10100 / Gold G6400T / garancia / számla
- Intel I7-5820K
- Intel I3-10100F + gyári hűtő
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mit gondolsz, akkor az Asus hülyeségeket írt, vagy azért tudják mit csinálnak és megvehetem? Hiszen hivatalosan is ott ál, hogy a lap támogatja a prockót. Gyorsabb lenne a rendszerem, azért a D 950-es nem egy Prescott.....