Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
CsatiZsol
aktív tag
Nem okoskodni akarok, de. Itt ennyiért sajnos soha nem fogod eladni még akkor sem, ha darabokban adod, el, mert itt mindenki megpróbál mindent lefikázni, hogy már használt, meg már amúgy is elavult, meg... Nekem is hasonló a konfigom és amikor legutóbb megprószáltam eladni azt mondták, hogy egyben az egészért adnak 100k-t.
Pedig ezek a masinák, még sokáig fogják húzni. Most raktam össze 2 haveromnak 1-1 P4 3,2/64bit-es ócska vasat és lanon volt a nagy qrva anyázás, mert az én gépem alig-alig maradt le valamennyivel az övéktől. Értsd néhány másodperc amivel azok jobbak. Grafikában, meg még egy X850XT PE-vel ezek a gépek is sokáig erősek lesznek még. Szerintem próbáld meg az apróneten eladni a cuccot. Itt mindig mindenki olcsón akar venni (irreálisan olcsón). Amúgy sok siekrt az eladáshoz. -
DarkManus
csendes tag
Üdv!
Nekem sajnos már nem aktuális, szerintem nem fogsz annyit kapni érte.
Az egy éves cuccok itt már nem számítanak fiatalnak
Én a hejedben apróneten, vaterán is próbálkoznék
szerintem itt ennyiért eladni nehéz lesz. Ha külön adod el a cumókat jobban jársz. Pl: szerintem az egyik vinyótótl meg lehet szabadulni anélkül hogy ''sérülne a config''
sok sikert és itt egy UPP
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Androidos fejegységek
- Elektromos autók - motorok
- GTA VI
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bestbuy játékok
- Battlefield 6
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pedig ezek a masinák, még sokáig fogják húzni. Most raktam össze 2 haveromnak 1-1 P4 3,2/64bit-es ócska vasat és lanon volt a nagy qrva anyázás, mert az én gépem alig-alig maradt le valamennyivel az övéktől. Értsd néhány másodperc amivel azok jobbak. Grafikában, meg még egy X850XT PE-vel ezek a gépek is sokáig erősek lesznek még. Szerintem próbáld meg az apróneten eladni a cuccot. Itt mindig mindenki olcsón akar venni (irreálisan olcsón). Amúgy sok siekrt az eladáshoz.