Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Hát nekem egy RD ramos rendszerem van (ABIT TH7II), de most új gépet fogok venni, és gondoltam, hogy az új GranitBay csipsz majd jobb lesz, de egyrészt sehol sem lehet kapni és ott is csak drágán :D
másrészt a tom's hardwaren olvastam egy tesztet, és nem volt valami meggyőző. Mondjuk az egy kicsit gyanus a tesztben, hogy a sima DDR-es lapok is verték a dual DDR-t, ami - ha igaz - akkor valszeg a kiforratlan BIOS-ok miatt van.
Úgyhogy most lehet, hogy mégis marad az RD-ram. Jelenleg még mindíg az a leggyorsabb, és most már nem is annyival drágább.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest