Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Aktív témák
-
Szerintem a fejlesztés miatt ne mondj le az RD-ről, mert szvsz a DDR-t se nagyon tudod majd a következő gépedben felhasználni, mert mire lecserélmél egy vatta új RD ramos rendszert, akkorra már jön a DDR-II (hacsak nem havonta cserélsz gépet)
Azért még én is hezitálok a Granit Bay felé. Jobb lesz az szerintem, és mégiscsak újabb mint a 850E. -
Hát nekem egy RD ramos rendszerem van (ABIT TH7II), de most új gépet fogok venni, és gondoltam, hogy az új GranitBay csipsz majd jobb lesz, de egyrészt sehol sem lehet kapni és ott is csak drágán :D
másrészt a tom's hardwaren olvastam egy tesztet, és nem volt valami meggyőző. Mondjuk az egy kicsit gyanus a tesztben, hogy a sima DDR-es lapok is verték a dual DDR-t, ami - ha igaz - akkor valszeg a kiforratlan BIOS-ok miatt van.
Úgyhogy most lehet, hogy mégis marad az RD-ram. Jelenleg még mindíg az a leggyorsabb, és most már nem is annyival drágább.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő