- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Ez igen.[link]
-
-
törölt tag
válasz tailor74 #7479 üzenetére
Teljesen mas mint a Division, ez egy survival FPS-RPG szeru MMO lesz a vegen.
Mas a jatek mechanika, osszetetteb, nehezebb, komolyabb. Szerintem egy igazi HC jatek
5 fos csapatok vannak, olyan hogy HUD nincs, egy indikator van hogy allsz terdelsz vagy fekszel, ennyi. Nem irja ki a barat vagy ellenseg, nincsenek a fejek felett nevek, piros-zold-kek akarmilyen szinu tablacskak, a terkepen nincs semmi jeloles merre vagy, hol kezdtel hova kell menni, a kornyezet alapjan kell tajekozodnod. Nincs celkereszt, csak ami a fegyveren van, ha beteszed a monitorod celkeresztjet nem jo, mert a fegyver nem statikus hanem mozog, ezaltal azt kell hasznalni ami a fegyveren van
Meg egy aprosag. Amikor bemesz a Raid-re, akkor ki kell hozni a karaktert elve, ami nala van loot azt menekitetted ki, ha bent elkapnak, megolnek, akkor mindenedet elviszik Reszletes serules modell, skill rendszer, meg van hatra kb egy ev fejlesztes +-, iden megy open beta-ba, akkor talan latni fogjuk.
Ra lehet kapni nagyon, foleg ha szeretsz molyolni
A fegyvereket rogyasig lehet modolni, ez meg az alpha-bol van, azota meg durvult a dolog.
Ez egy 2 eves video milyen is, lenyegeben fedi milyennek keszul a jatek.
Valami barom nyitott neki topikot is, erdemes benezni, ott vannak infok, lehet kerdezni
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz zovifapp111 #7468 üzenetére
Halihó!
Köszi a tippet, napokig kínlódtam itt, hogy mit tegyek a kávédarálóba egy kis játékhoz.
Végülis arra döntöttem, hogy semmit...
Majd látom mit hoz még ez az év vga fronton, valamivel úgyis kijön az nv is, amd is, kell az idei extra profit is mindkettőnek, hátha felszaporodik a 120k-s használt 1080ti.Nekem meg nem annyira sürgős.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
törölt tag
Kint van a Star Trek Discovery kovetkezo resze
-
törölt tag
Jo ez a jatek de meg borzaszto vagyok benne
-
törölt tag
válasz #35434496 #7472 üzenetére
Visszamennye!!!
Uj tartalom kerul fel a netre, Escape from Tarkov!
Powered by Radeon es by Nimfas Corporation
-
törölt tag
Megtalaltam Abu FB es Linkedin profiljat
-
zovifapp111
senior tag
válasz tailor74 #7460 üzenetére
Szia tailor.
Nyugodtan berakhatsz egy 1050ti-t a gépbe ha 50k alatt kapsz. Meg fogsz lepődni, hogy mit tud a kis méregzsák Simán medium-high beállítások. Ok, ilyen rece szűrőket, homályosítokat, hajbongyorítókat ki kell kapcsolni, de akkor is beszarás, hogy mit tud 75w-os tdp.- ből kihozni.Alig várom a tavaszi zöldelést!
-
törölt tag
válasz tailor74 #7460 üzenetére
Nem jelentettek most be semmit VGA vonalon NV vonalon, legalabbis nem lattam semmit, ettol meg AMD 7nm-es Vega-ja elott par hettel lehet valamire szamitani
Arak teren nem vagyok bizakodo, lehet fognak lemenni, de az is hogy nem, minden megy felfele. Egy 1060-ban lehet racio 6GB-osban, apro-n nezzel szet, az a baj ezt mind viszik a banyaszok, amig az aranylaz nem csillapodik, nem lesznek itt normalis arak.
Ha nem surgos en PS4 jatekokat vennek parat, ha hianyzik a PC akkor meg...
-
törölt tag
Erdei állást kapott a külügyminisztériumba.
-
addikt
Kicsit komolykodjunk.
Ti láttok reális esélyt rá, hogy mondjuk nyár elejéig csökkennek a vga és ram árak???Azért kérdezem, mert egyszerűen nincs kedvem ilyen irrealis összegeket kifizetni, mint amik kialakultak jelenleg.
Ha az van kilátásban, hogy ez nem változik, akkor veszek egy 4 gigás 1050ti-t a gépbe, hogy tudjak karistolni fhd-ban a pc-n, a többi lóvét meg inkább elköltöm ps4 játékokra.Mi a vélemenyetek?
-
törölt tag
Milka!
Mostanában mièrt nincs olyan nagy dzsihhad a vs topikban mint régen? -
törölt tag
Veszek egy Rájzent.
-
törölt tag
válasz Milka 78 #7453 üzenetére
Uber SPOILER!!!
Amikor masodjara neztem vegig a filmet, akkor a legvegen, a kissrac aki megkapja az ellenallas gyurujet, amikor setal fel a rampan a kezeben a sepruvel, figyeltetek hogy kapja fel a seprut Egy uj Jedi vagy Sith, teljesen meglepodtem mikor eszrevettem
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
SPOILER (bár stoon már lelőtte a poént)
Ezt most nehéz lenne leírni,mert mobil,de...a sztoriban vannak hibák,de fényévekkel jobb mint az Ébredő Erő.
Leiát én is soknak tartottam.Én rendesen meghatódtam a halálán,ráadásul epic volt ahogy Kilo nem tudta megölni,de még is meghalt (volna).Okés,hogy Jedi,de a vákum is volt,meg hideg is volt és ez egy bazi nagy viszlát is volt!Biztos ő lesz a legközelebbi áldozati bárány.
Külön en bizar és sajnálatos,hogy ő él egyedül az eredeti soriból,miközben valójában ő ténylegesen eltávozott az élők sorából.Snok kiirtása meglepő volt és személy szerint örültem neki.Ne legyen már megint Halálcsillagszindróma,untig elég volt egy Baszó Sidius/Uralkodó.Itt az történt amit az eredeti trillógiába nem válaltak be,pedig Sidiust is kiirthatta volna Vader.Ez egy új irány,új lehetőségek,nekem tetszik.Amúgy az önhitsége lett a veszte,megesik az ilyen nagyjából állandóan.Én közel 70-80 könyvet olvastam az SW világból és a Sitek mindíg is így működtek.Egy mester és egy tanítvány aki majd megöli/átveszi mestere helyét (Sith alap törvény amit Darth Bane fogalmazott meg).
Siklók?Egy elkeseredett kísérlet volt az ágyú megsemmisítésére,nekem nem volt ezzel bajom,ráadásul 8db szárnys kispolski nehogy már kiüssön egy hiperszuper támadó alakulatot.
Lukeot adom is meg nem is.Én nem nyírtam volna ki csak a háttérbe helyeztem volna,ugyan akkor nyilvánvaló,hogy minden részben kivégeznek egyett a "nagyok" közül (ez nem tetszik).Ellenben legalább a halálán csavartak egyett ami tetszett.Ott van,meghal,túléli,ja nincs is ott,még is meghal.Érzelmi hullámvasút.Szerencsére nem játszatták el vel Ben Kenobi kardfelszegezős halálát,mert az baromi közhelyes lett volna.Ellenben epic volt,hogy a lemenő napba nézve halt meg,pont úgy ahogy anno a tatuinon a sivatagban nézte a naplementét és indult el az útján.
Kylo Ren.Én gyűlöltem és nem értettem miért kellett ezt a spanyol matadort megtenni főszereplőnek.Még csak egy földrészen se volt szegény Harrison/Fisher kettőssel Most is így érzek,de legalább javult a színészi játéka,hiteles volt,szerintem gatyába rázták,mert irgalmatlan savat kapott az előző rész miatt.Ez nálam pozitív előre lépés.
Tetszett hogy nem volt halálcsillag,tetszett,hogy nem majmolja az előző részeket annyira.Persze az siklók (Birodalom Visszavág),a Falcon száguldozása a kristály barlangban aka Jedi Visszatér a második Halálcsillagból való menekülés...ezek mind ikonikus jelenetek,de most nem volt túltolva.Nekem tetszett kaszinó is és Del Torro baromira adta,pedig csak egy mellékszerep volt az ő része.
Tetszett az utalás,hogy "ez csak só" amivel el finoman jelezni akarták,hogy ugyan Birodalom Visszavág,de ez nem egy újabb jégbolygó,nem a Hoth.4k hdr-ben nagyot fog ütni ez a piros/fehér kontraszros csataŰrcsata?Volt hiba rendesen,de én nem a követéses mizériát tartottam itt a frixinek.Ezt a hiper legázolásos balhét kb az elején meg lehetett volna tenni,volt ott elég hajó aki tovább tudott volna menekülni.
Baromira kiirtották a Lázadást is és bár volt utalás,hogy egy új lázadás/generáció kezdődik,értem,hogy mi volt a szándéka a szerzőnek,de szerintem ezt túlzásba vitték.
A Tábornoknéval sem volt nagy gondom igaz azért a lila estélyi...mint egy szines Mon Mothma...tányleg egyenruhába kellett volna lennie.
Nekem az Ébredő Erő egy igazi mélypont volt,egy túltolt remake és ehhez képest mindenképpen jó irányba mozdult el a sztori.
Zsivány Egy meg Rulez,abszolút meglepetés és a legjobb az Disney-s cuccok közül (Vader Badass a végén,igazi gyilkológép)
-
törölt tag
-
-
zovifapp111
senior tag
Gondoltam benézek, de kár volt Gyári hibás kártya meg gyűrű meg ohne dugipénz Az Úr irgalmazzon
Alig várom a tavaszi zöldelést!
-
törölt tag
Gané banda ment privi.
-
stoon
addikt
válasz Milka 78 #7426 üzenetére
azért ott csak azzal volt bibi hogy Réj odavert a Kilo gyereknek! ez a sztori több sebből is vérzik sajnos! supermenes Leia , Snokot egy szempillantás alatt kiírta az a pö.s rendező maradt egy Falkonnyi lázadó (rövid lesz a következő rész úgy gondolom! nem volt igazán cselekvés csak hátrahagyott kérdés/ek ki a f@szom volt Snok ,ha akkora penge hogy nyírta ki durcimurci észrevétlen. miért nem hagyták Leiat "elmenni" hisz sajnos ezt tette!az űrcsata kicsit nagyon elkapkodott volt . marha jók voltak a siklók de mire is ??? a Hoth-ton legalább kinyírtak pár AT-AT-t itt meg kiszakad az alja ,Luke meg ott van de nincs ott, nem hal meg de meghal?!?!?! miért nem szóltak valami normális STAR WARS forgatókönyv írónak miért pöc.ök csinálják meg akinek kb lövése sincs a SW-világáról! pedig a zsivány egyes idáig a favorit! nem másoltak történeteket az előző részekből átköltve "kicsit" hogy újra eladják! na és a pém még a kaszinozás ............ B=====D borzalom
ja meg kisestélyis tábornok lila hajjal most hirtelen csak ennyibemérik a hajókat még hiper űrben is,de a "felmentősereg kiruccan kaszinózni"
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Milka 78
nagyúr
válasz #45997568 #7427 üzenetére
Én tuti elcsórtam volna a Rohamosztagost,mindíg vágytam egy életnagyságú példányra (vagy legalább egy Vader,Bobba Fett,Clone babára)
El fogsz fogyni drágatestvérem a végén,karcsúsodol rendesen!Players : Te csak ne sukizzál,puncsoljál,lassan csak te vagy aki lóg egy fényképpel,itt lassan mindenki színtvalott már
-
törölt tag
Egy kis "szakmaisag"
Az a Ryzen APU meg fel is keltette az erdeklodesemet Melle rakom a 460-at es el is vegetalok vele egy darabig
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Milka 78 #7426 üzenetére
En imadom mindegyik filmet, egyszeru lelek vagyok, ezeket a filmeket nem a komplex osszetettseguk miatt nezem
Az elozot 3x neztem meg a moziban, meg a heten vagy a jovo heten elmegyunk megnezni 3-jara is
Decemberben a Duna Plazaban neztuk meg par baratommal premierkor, le is vagyok fenykepezve egy Stormtrooperrel
Rey meg a zsanerem, szoval nagy kedvenc
Eleg karcsu vagyok mar, nem
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Végre el tudtam vinni édesanyámat moziba és megnéztük az Utolsó Jedi-t (hagyományá vált,hogy minden SW filmere elviszem).Mondjuk a Sugár nagytermében összesen 7-en voltunk így viszonylagosan nyugiban lehetett mozizni.Egy tag a 3 percnél bedobta a szuszát és a film közepéig üvöltve horkolt.Arra ébredt,hogy szét cirtem egy tál maradék nachossal+kiürült nagykolás kajblival,mindezt egy nagy popcornos zacsiba sűritve (brilliáns találat volt tök sötétben,bal kézzel) Basszus túlröfögte mind a 20 hangfalat,pedig legalább 8 méterre volt tőlem
Ezt leszámítva mérföldekkel jobb volt mint az Ébredő Erő[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
törölt tag
Erdeit banánozták vagy nála meg péntek van?
-
törölt tag
Milka tudja ezt nagyon jól, ezért vesz most meg mindent előre, mert utána sovány évek jönnek
-
addikt
-
Milka 78
nagyúr
válasz #45997568 #7408 üzenetére
Felugrok a röpcsire és már ott is vagyok
Van egy 6450-em és ha maradt volna egy kis pénzem akkor vennék egy 1030-at arra az 5-6 hétre ami megint rám vár (ugy is ideje lenne a 6450-et leváltani).
Ellenben egy Ati Radeon Sapphire Atlantis 9600-om és egy 4650-esem,de ezek ha jól rémlik agp-sek. -
Milka 78
nagyúr
válasz #35434496 #7406 üzenetére
Mutad meg a Taichit neki és menten átértékeli a helyzetet.
Lány?Esetleg csinoska e?Nem magam miatt (jövő héten megyünk a sárkányal gyűrűt nézni),de gondoltam Erdei nevében bedobom a kérdést,hátha be tudom nyomni a klánba az én igen tisztelt rabtársamat...tesztelném úgy is az új ingoványirtó ekémet -
törölt tag
Figyelek ám részeg bnda. Hú-ha ma a nappaliban alszk.
-
addikt
Egyértelműen kijelenthetem, hogy empatikus vagyok Players-el, nyomom a páleszt, és a stravo-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla