Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Idővándor
-
LOGOUT
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
Äterzem a helyzeted, neha nekem is kihullik a hajam.En mär tenyleg csak akkor megyek comp-ot ha legaläbb 5-en vagyunk.Semmit nem er a csapat 4 emberrel, mert ha a maradek 2 totäl hülye akkor olyan mintha 2 emberrel kevesebben lennetek.Na jo nem teljesen, mert amig öket lövik halomra addig neked van kis idöd az ellenfellel foglalkozni, szoval sorfalnak jok...De persze csak akkor ha tudjäk, hogy mit kell csinälni, ha nem valahol egy kilometerre a sürüjetöl vannak es a joeg tudja mit csinälnak ott eppen.Ez a jätek tenyleg nem fog menni csapat nelkül, megjegyzem ha meg is van a 6 ember akkor se setagalopp mert akkor az ellenfel is premade 6os team.Viszont ilyenkor az ember csak magät hibäztathatja ami azert sokkal jobb.
En mostanäban azt csinälom, hogy olyan emberekkel megyek comp-ot akik nälam alacsonyabb szinten vannak.Multkor peldäul ilyen 34-35ös emberkekkel voltam egy team-ben, igy az ellenfel is ilyen szinten volt kb..Mondanom se kell, älom meccs volt, soldier-rel 92%os kill participation csinältam (49 elemination), pedig a katonäval csak mostanäban kezdtem el jätszogatni, idäig lucio volt a main, meg neha reaper.Szoval ha nincs team, akkor menj qm-et, ott a helyzet sokkal jobb, lehet hozni egyedül is a meccseket. -
f3rdzs0
senior tag
BF4 nincs ilyen jól balanceolva, az egy teljesen másik állatfaj (bár valszeg soha nem fogom megszokni már a hitscan fegyvereket BC2 után/óta)
jelenleg amúgy ideális rankon vagy. 45 körül normálisabb emberek vannak. innen ha elindítasz egy winning streaket, akkor a 49-51-es poklon 3 meccs alatt átverekedheted magad
ezen a rankon simán megtudod tenni, hogy azonnal pickelsz egy roadhogot, és lehozod a meccset. ha van normális healer, akkor akár egy dva/zarya is bevállalható, bár azokkal óvatos lennék
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Dual GeForce RTX 4060 ingyenes szállítással, 2026 szeptemberig garanciás
- Alphacool Rise Flat Reservoir D5 - pumpa nélkül
- Dell Pro 14 PC 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest