- Asszociációs játék. :)
- leslieke farmerzsebe
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- R.I.P. Aláírások
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz82
őstag
-
Integra
titán
aha, király...
amit mondasz a másolat meghagyással az csak akkor működik ha mindig először a notira töltök le és csak utána az asztaliról. ha asztalira töltöm le akkor meg nem lesz mit letöltsön a notira.
asszem egyenlőre marad a manuális megoldás import és exportálás időközönként -
andriscs
aktív tag
Hi!
Nem zavart, hogy nem tudtad, új leveled érkezett?
Mondjuk nekem működött, szóval elvileg össze lehet hozni valahogy. Ami nem ment, az az, hogy nem jött fel az a félig átlátszó ablak, ami ilyen előnézete a levélnek. Az valóban csak akkor működött, ha Inbox-ba érkezett mail. -
battag
aktív tag
Úgy is próbáltam már ahogy mondtad... De mégsem tűnnek el a levelek... Megőrülök! Lehet, hogy nem azt nézi, hogy mikor érkezett egy levél? Nem értem... Az is fura, hogy ha irányított kereséssel megpróbálok rákeresni a 360 napnál régebbi levelekre, akkor nem ad találatot, pedig vannak 2003-as leveleim is... Ha 90 napnál régebbi leveleket keresek akkor meg kilistáz 2 darabot a kb. 3000-ből... Valami nagy gumbanc lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- A legolcsóbb árak! Jogtiszta Windows operációs rendszerek számlával!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.