Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5801) Sasos válasza vigo001 (#5800) üzenetére


Sasos
senior tag

Ha a fiókok létrehozásakor az alapértelmezetten felajánlott "Új üzenetek kézbesítési címe'" résznél, az "Új Outlook-adatfájl" opció maradt beállítva, akkor minden fiók külön adatfájlba került. Ha törlöd a fiókokat egy kivételével (előtte a leveleket kézzel húzd át abba az egybe, amit meg akarsz hagyni), majd újra létrehozod őket, de az említett résznél a "Meglévő Outlook-adatfájl"-t választod, akkor minden fiók beérkezett üzenete, ugyanabba a "Beérkezett üzenetek" mappába kerül alapértelmezés szerint. Mielőtt nekiállsz azért egy biztonsági mentést csinálj a mostani adatfájlokról.

(#5802) deckart


deckart
újonc

Köszönöm mindenkinek a segítséget! Megoldódott a probléma, tök alap baja volt. Sasos ajánlotta a nézet fülön állítsak be dolgokat. Na, rámentem a nézet fülre és láttam, h vmiért a törlendő üzeneteket listázza ki, átváltottam IMAP-ra és működik.

(#5803) szecska24


szecska24
tag

Sziasztok!

Azt szeretném megtudni, hogy van-e megoldás a következő problémára:
Outlook 2013 és android Gmail app.
Mindkét helyen beállítva ugyan az az IMAP fiók (POP3-mal is próbáltam).
Probléma: a Sent mappa mindig csak azokat az elküldött üzeneteket tartalmazza amit az adott alkalmazásból küldtem (Gmail app csak az onnan küldöttet, Outlook szintén), de nem szinkronizálja össze a Sent mappát.
Van erre megoldás?

Előre is köszi a segítséget!

(#5804) Sasos válasza szecska24 (#5803) üzenetére


Sasos
senior tag

Szia!

A Outlook alapértelmezés szerint az elküldött leveleket a helyi mappába menti, ez okozza a zavart. Szabállyal megoldható. ITT egy részletesebb leírás a problémáról. Gondolom a Gmail app esetén is lehet valami folder setting amivel testre szabható a dolog, bár a droid topikban erre valószínűleg előbb kapsz megoldást, még ha ez nem is kimondottan droid kérdés.

(#5805) pibácsi


pibácsi
senior tag

Szia Mindenkinek!
Volna egy kérdésem. Hogyan lehet egy "hagyományos" Outlook Expres 6-os levelező progihoz smile-kat hozzácsatolni. Az újabbaknál látom, hogy van megoldás, de ide nemigen találok, pedig biztosan ki van már találva. Várnám a segítségeteket.

Üdv. Pibácsi

(#5806) Savanya12


Savanya12
csendes tag

Sziasztok!

Word 2010 e-mail körlevélnél (Outlook-al kiküldve) hogyan lehet csatolmányt küldeni?

Az alap levelezés már megvan, de 2010-es Wordnél nem tudok csatolmányt hozzáadni a körlevelekhez. A körlevél tartalma egyedi, de a csatolmány ugyan az.

Mi a megoldás? :)

(#5807) yodee_ válasza Sasos (#5804) üzenetére


yodee_
őstag

Üdv!

Nekem Outlook 2010-el lenne olyan gondom, hogy IMAP elérés van beállítva, de létrehoz egy sima profilt is, mivel az elküldött elemeket azon keresztül kézbesíti. Nem tudom alapértelmezett adatfájlnak az imap-os adatfájlt kijelölni. Miért lehet ez?

Köszi

Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M800

(#5808) Kal-El


Kal-El
senior tag

Sziasztok!
El tudná valaki magyarázni, hogyan kell fiókot hozzáadni az Outlook-hoz? (2007)
Mert én akárhogy próbálom, sehogy nem engedi, azt írja ki hibás jelszó. Egy YouTube-os videó alapján állítgattam be a dolgokat, de sehogy nem fogadja el.
Beírtam a névhez egy becenevet. Email címhez a gmail fiókom címét. Fiók típusa POP3-ra lett állítva. Bejövő üzenetek kiszolgálójához ezt írtam, amit a videóban is beírtak: pop.gmail.com. És kimenő levelekhez: smtp.gmail.com. Bejelentkezésnél a felhasználónévhez szintén a gmail-es címemet és a gmail-es jelszavamat alá. Beállításoknál kipipáltam a kimenő levelek kiszolgálója (SMTP) hitelesítést igényel négyzetet. És a titkosításokat is beállítottam POP3 995 és SMTP 587-el.

Mit kéne másképp csinálni? Mert mindenhol nagyjából ugyanezeket a beállításokat használják gmail-es Outlook használathoz, de nálam valamiért nem engedi, pedig mindent ugyanúgy csináltam, mint ahogy a videókban is mutatják.

(#5809) Sasos válasza Kal-El (#5808) üzenetére


Sasos
senior tag

A "Kevésbé biztonságos alkalmazások hozzáférése" legyen engedélyezve Gmail alatt Link Valamint a biztonságos jelszó-hitelesítést is pipáld be Outlook alatt).

(#5810) Kal-El válasza Sasos (#5809) üzenetére


Kal-El
senior tag

Ezt újabb Outlook esetén is szükséges megtenni, vagy alapból mindet kevésbé biztonságosnak jelöli?
Meg ezt a biztonságos jelszó hitelesítést is mindenhol ellenzik. De nem tudom, hogy miért.

[ Szerkesztve ]

(#5811) Sasos válasza Kal-El (#5810) üzenetére


Sasos
senior tag

Nem tudom, mert én Google Apps-ot használok, de ha jól dereng akkor minden Outlook esetén kell ez a beállítás (talán minden 3rd party szoftver esetén kell neki :F ). A biztonságos jelszó-hitelesítés nem követelmény (legalábbis Apps esetén), elvileg anélkül is mennie kell.

[ Szerkesztve ]

(#5812) anonymus89


anonymus89
addikt

Üdv!

Munkatársnak a régi levelezését áthúztam az újba mindent ugyanúgy amelyik mappában volt. Ez meg is van annyi kérdésem volna, hogy ezeket a begépelt e-mail címeket amit kiegészít az outlook szintén át kell-e másolni?
Továbbá azt írja, hogy nem törölhetem az adatfájlt míg nem teszem át az alapértelmezést másikra de a másik adatfájlnál ez az opci inaktív/szürke. Ez miért van miért nem tudom törölni a régi adatfájlt?

Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//

(#5813) Kal-El válasza Sasos (#5811) üzenetére


Kal-El
senior tag

Köszi! Sikerült.
Viszont csak egy káoszt mutat az egész. Semmi levélrendezés, új üzenetek meg sem jelennek. Kipróbáltam Tunderbird-el is, ott minden teljesen jó. Úgy döntöttem nem kínlódok ezzel.

[ Szerkesztve ]

(#5814) Misi_D


Misi_D
tag

Sziasztok!

Outlook 2013-ra álltunk át múlt héten a cégnél, s lenne két dolog, ami nagyon zavarja a szemem.
Kompakt nézetben használom az Outlookot, s ekkor a jelölő állapota oszlopban alapesetben, bármilyen jelölés nélkül szürkén jelennek meg a kis zászlók (a fehér háttéren). Mindig azt hiszem, h minden levelemben a teendők hirtelen sürgőssé váltak, plusz a piros jelölő alig különül el (plusz színtévesztő is vagyok, elég gáz kiszűrni a szürkék közül...). Át lehet valahol állítani, hogy ne jelenlenek meg, vagy ha már muszály, akkor mondjuk csak egy szürke keretű zászló jelenjen meg?
A másik problémám is hasonló, a csoportosítások sorai is szürkén jelennek meg - pl. dátum szerint rendezve a ma, tegnap, múlt héten... sorok szürkék, s ez is nagyon zavaró tud lenni. Ezt hasonlóan az előzőhöz, át lehetne tenni fehér hátterűre?

Elnézést, h ilyen apróságokkal zavarkodom, de kifejezetten idegesítőek ezek a dolgok, s nem találtam meg, hol lehetne átbillenteni.

Köszi szépen!

Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!

(#5815) BDave


BDave
őstag

Ismertek megbízható pst javító programot? A Microsoftos nem vált be.

(#5816) zolee1967


zolee1967
tag

Sziasztok,

Egy kis vállalati rendszerben Ms outlook programot használunk levelezését, pop3 kliensként. A feladat az, hogy az android telefonról is működjön a levelezés.
A probléma az hogy a levelezés kiszolgálója blokkolja az idegen hálózatból történő hozzáférést. Próbáltam megoldani egy gmail fiók smtp szolgáltatásaival, de nem tudom beállítani, hogy az eredet céges címmel érkezzen meg a fogadóhoz levél.
Próbálkoztam az outlook androidos verziojával is de az eredmény ugyanaz

Előre is köszi a segítséget

(#5817) Jarod1 válasza zolee1967 (#5816) üzenetére


Jarod1
addikt

a Vállalat engedélyezi a mobiltelefra tehető céges levelezést? Exchange szerver?
mert van ahol tilos, éppen azért mert ha a telót ellopják, elhagyod hozzáférnek vállalati adatokhoz...

(#5818) zolee1967 válasza Jarod1 (#5817) üzenetére


zolee1967
tag

Igen, engedélyezi sőt elvárják, hogy minél gyorsabban válaszoljak egy adott levélre.(elég sokat kell utazni)

Eddig nem lett beruházás az excange szerverre a költségek miatt. Azt a választ kaptam, hogy oldják meg a távoli levelezést máshogyan.
Valami más javaslat?

(#5819) juhiati


juhiati
tag

Sziasztok! Igaz a win8/81 es topicba is beírtam de hátha itt többet tudtok rá mondani.
Adott egy Win 8.1 (vagyis az összes ami a tartományban van), befűzve tartományba. Ezeken Office 2013. Az outlookban ha próbálok hozzáadmi egy mailfiókok exchange használatával, akkor kapok egy 0x8004011c elnevezésű ismeretlen hibát.
Ha a vpulton, a mail ikon alatt megnyitom az adatfájlokat, akkor azt írja hogy " Az outlook-adatfájlt nem lehet konfigurálni" és az ost elérési útja.

Ha nem tartományi profillal csinálom működik perfektül. Tilthatok valami a gp-vel? nem találtam semmit ami erre vonatkozhat.

Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati

(#5820) Sasos válasza juhiati (#5819) üzenetére


Sasos
senior tag

Feltételezem, ha tartomány és exchange, akkor fut egy szerver is. Szerintem jobban jársz, ha a szerveren futó oprendszernek megfelelő topikba kérdezel, mert ott tutira jobban vágják a rendszergazda szintű kérdésekre a választ. Pl kraftxld kolléga a 2008 topikban valószínűleg séróból dobná a lehetséges hiba okokat.

Esetleg ezt nézd meg, hátha...

[ Szerkesztve ]

(#5821) Petya25


Petya25
addikt

Exchange - Outlook viszonylatban kellene valamilyen tárgyaló foglalási lehetőség.
X db tárgyaló, megbeszélés időpontok, meghívás ilyesmi.
2007-es Office-ban nézelődöm de nem találok ilyet, lehet csak valamelyik későbbi verzióban működik?

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

(#5822) RaZroX


RaZroX
addikt

Sziasztok! Gmail-ről most váltok outlook-os fiókra. A Gmail fiókom össze van kapcsolva a Microsoft accountommal, és az érdekelne, hogy hogyan tudom a kontaktokat átmásolni az új fiókba..

Előre is köszi!

[ Szerkesztve ]

This is the way

(#5823) VeryByte válasza Petya25 (#5821) üzenetére


VeryByte
őstag

Exchange-ben felvetted mint 'felhasználót'? Ha igen, akkor onnantól be tudod állítani mint a megbeszélés 'helyszínét'.

"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."

(#5824) Petya25 válasza VeryByte (#5823) üzenetére


Petya25
addikt

Van a tárgyalóhoz egy Room mailbox, ahol a "Manage Full Access Permission" alatt bent vagyok a listán. Sem az asztali Outlookban, sem OWA-n nem látom nyomát, hogy hol tudnék intézni vele bármit is. :F

Illetve annyit már találtam az Outlookban, hogy tényleg kiválasztható mint erőforrás egy megbeszéléshez, de még nem látom át teljesen a foglaltságát meg hasonlók. Csinálok pár kamu találkát.

[ Szerkesztve ]

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

(#5825) F_Zolee


F_Zolee
veterán

Hello

Félig off a kérdésem(de lehet teljesen :D ). Outlook helyett van olyan levelező program ami ingyenes és esetleg át lehet importálni valahogy az eddigi levelezésemet?

Közben nézem, hogy a Windows Mailba ki lehet menteni a dolgokat. Lehet ez lenne a jó alternatíva?

[ Szerkesztve ]

(#5826) npnp


npnp
tag

Hello

Van egy outlook 2003 az asztali gépen, ezt hogyan tudnám szinkronizálni a felhős outlook fiókkal?
Onnan, gondolom, már egyszerű lenne a telefonnal (LUMIA) összelőni...

P

(#5827) kraftxld válasza npnp (#5826) üzenetére


kraftxld
nagyúr

Office365 vagy Outlook.com?

Ha Outlook.com akkor: [link]

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#5828) npnp válasza kraftxld (#5827) üzenetére


npnp
tag

Köszi a tippet, erről nem tudtam. A naptár egyirányúnak tűnik, de az eddigi semmihez képest ez már királyság!

bytheway Office 2003

P

[ Szerkesztve ]

(#5829) RaPiDsHaRe


RaPiDsHaRe
aktív tag

Hello!

Azt, hogyan tudom beállítani, az Outlook automatikusan szinkronizálja a gmail-es leveleimet?

(#5830) kraftxld válasza RaPiDsHaRe (#5829) üzenetére


kraftxld
nagyúr

A google nógatása megvolt már a nagyon komplex "outlook gmail" kulcsszavakkal? Nagyot dob a hatékonyságon ha a verziót is beleírod :)

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#5831) RaPiDsHaRe válasza kraftxld (#5830) üzenetére


RaPiDsHaRe
aktív tag

Milyen verzióra is gondolsz? :)

(#5832) kraftxld válasza RaPiDsHaRe (#5831) üzenetére


kraftxld
nagyúr

Mondjuk úgy legalább 10 féle Outlook verzió létezik.....

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#5833) tkesy


tkesy
őstag

Sziasztok,

Tudom, hogy a kérdésem nem igazán ennek a topiknak témája, de nem igazán találom a megfelelő topikot. Szóval wan egy outlook fiókom, amit már elég régóta használok és múlt héten kezdtek el érkezni rá olyan spam / vag értelmetlen karakterekkel teli levelek, amiknek én vagyok a feladója és a címzetje is egyben.
Kérdeztem ismerősöket, de ők nem kapnak tőlem spam leveleket.

Egyetlen közös van bennük, hogy a tárgy mezőben az van ami a @ előtti részben is, így egy szabály létrehozásával egyből levélszemétbe tudom tenni ezeket a leveleket, de ez csak tüneti kezelésre jó.
A kérdésem az lenne, hogy ezt hogy a francba csinálták, nomeg ami fontosabb, hogy tudnék megszabadulni tőle :F

>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<

(#5834) Dzsabi89


Dzsabi89
csendes tag

Sziasztok!

A következő hiba jelenséget produkálja az Outlookunk a cégnél, van egy-két levél ami nem érkezik meg, webes felületen látjuk, mobilról látjuk, de valahogy az Outlookban nem. Egyszerűen a frissítésekre (F9) sem jelenik meg, aztán másnap meg vagy egy hétvége után ezek megjelennek, de aztán már nem látja a kolléga, nem figyel rá és nem válaszolunk fontos levelekre.
Ingyenes Zimbrát használunk, és Outlook 2010-2013 fut a gépeken. Ha bezárjuk és újra indítjuk az Outlookot, a levelek általában megérkeznek, de ezt ugye nem csinálhatjuk munka közben, meg 5 percenként.
Tudtok valami megoldást? Találkozott már valaki ilyennel?

Köszi
Gábor

(#5835) blueeyed


blueeyed
újonc

Sziasztok,
segítségeteket kérném, hogy MIÉRT NEM MŰKÖDIK OUTLOOKBÓL A GMAILES LEVELEZÉS.
Beállítottam az Outlook 2007-et a gmailes postafiókomra. Mindent előírás szerint csináltam:
- gmailben engedélyeztem a POP protokollt,
- Outlookban helyesen írtam be a felhasználónevet, bejövő és kimenő kiszolgálót
- titkosított kapcsolat automatikus, de próbáltam a többi opcióval is
- biztonságos jelszó-hitelesítés kipipálva
Mindezek ellenére, ha betöltöm az Outlookot, rögtön felugrik az ablak, hogy "Adja meg felhasználónevét és jelszavát" - de hiába okézom le, újra és újra felugrik, és nem tudok se fogadni, se küldeni.
Mi a csoda lehet még hibás? :W
Nagyon köszönöm előre is, ha tud valaki segíteni!

(#5836) kraftxld válasza blueeyed (#5835) üzenetére


kraftxld
nagyúr

[link]

De 2015-ben POP3-at használni már elég oldschool :)

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#5837) gbela


gbela
senior tag

Sziasztok,
olyan problémával küzdök már hónapok óta, hogy emlékeztetőt kapok olyan eseményekről, amik nincsenek is a naptáramban.
Valamikor nagyon régen outlook váltáskor valahogy fájlba lett exportálva egy calendar, aztán új outlookba meg be. De nem sikerült valami jól, lényeg ami lényeg, hogy naptárak alatt nicns ott, de emlékeztetők meg jönnek. Az a baj ezek heti/havi ismétlődő dolgokról voltak, viszont már nem érvényesek, ennek ellenére én az idők végezetéig kapom őket. Fogalmam sincs hol lehetnek. Ötlet?

(#5838) Gombinyó


Gombinyó
őstag

Sziasztok!

Netbook Windows 8.1-el és Office 2013-al. Az Outlook valamiért mindig Offline módban indul el. Dob is figyelmeztetést, hogy az adatforgalom pénzbe kerülhet. Ez hülyeség, mert a céges Wifin van a gép. A többi gépen nincs ilyen gond.
Találkozott már valaki ilyennel? Keresgélem a megoldást és több helyen azt írják hozzam létre újra az outlook profilt. Megpróbáltam, de ez nem segít.

(#5839) atti1848


atti1848
senior tag

Sziasztok.

A cégnél ahol dolgozom egyik kollégámnak egy olyan kérése lenne, hogy a két felhasználófiókjához tartozó Naptárat egy naptárba szinkronizáljuk,pl. mint az email-jeit, hogy full access biztosítunk mindkét fiók e-mail-jeihez.
Microsoft Exchange 2008 szervert használunk.

Ez megoldható valahogy? :R :R

[ Szerkesztve ]

06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.

(#5840) Jarod1 válasza atti1848 (#5839) üzenetére


Jarod1
addikt

naptár megosztása...

(#5841) #TOTTI


#TOTTI
őstag

Sziasztok, tudok valami módon egy Outlook levélpapírt létrehozni, mert tudtam menteni .msg fájlként, ami persze nem annak a formátuma, de nem tudom beállítani, hogy alapértelmezett új levélnél az adott levélpapír formátum legyen az alapértelmezett? (Kérdőjel lemaradt)

[ Szerkesztve ]

(#5842) juhiati


juhiati
tag

Outlook 2013, be szeretném állítani hogy a pdf mellékleteket ne a windowsos pdf viewer nyissa meg kattkattra hanem az acrobat.windows alatt az az alap, de az outlook nem hajlandó felfogni. :R

Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati

(#5843) Jarod1 válasza juhiati (#5842) üzenetére


Jarod1
addikt

jobb klikk 1 pdf re és rendeld hozzá a pdf et, hogy MINDIG azzal nyissa meg.(aszem van olyan pipa)

(#5844) Krizsi_l


Krizsi_l
újonc

Sziasztok

Van egy problémám amibe már többször is belefutottam, de nem tudtam rá megoldást találni. Outlook notebookon amit jellemzően több szolgáltató által biztosított hozzáféréssel használnak, egy email címmel. Mivel mindenki csak a saját smtp-jét engedi át felveszem annyiszor a fiókot ahány szolgáltató előfordul a gazdi mozgáskörzetében. POP3 beállítás minden fióknál ugyanaz, az SMTP szolgáltatóhoz igazodó. A "Speciális" fülön beállítva, hogy 10 napig maradjon az üzenet a kiszolgálón.
A levelek annyiszor jönnek be ahány fiókot vettem fel. Meglehetősen idegesítő mikor az egyébként is szapora spamek többszörözve jelennek meg.
Amivel megpróbálkoztam: fiókok töröl, újra felvesz; adatfájl javítás scanpst-vel. Ezek egyike sem segített.

Ismertek-e ennek javítására valami eljárást ?

(#5845) anonymus89


anonymus89
addikt

Sziasztok!

Az volna a kérdésem, hogy outlook 2013-ban valamiért nem jegyzi meg a begépelt e-mail címeket. A régi adatfájlból (pop3) megvannak a névjegyek de az új imap-nál valamiért nem akarja megjegyezni.
Ha 1x beírom akkor a következő gép újraindításnál elfelejti.
Ez mitől van?

Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//

(#5846) Sasos válasza anonymus89 (#5845) üzenetére


Sasos
senior tag

A fájl-->beállítások-->névjegyalbum-->javasolt névjegyek részén be van pipálva az automatikus bejegyzés?

(#5847) anonymus89 válasza Sasos (#5846) üzenetére


anonymus89
addikt

Ebéd után megnézem, köszönöm!

Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//

(#5848) s7evcsenko


s7evcsenko
addikt

Üdv.
Van valahol olyan beállítás, hogy amikor ranyomok egy levélre, akkor az rögtön olvasott legyen?
Mint thunderbirdnél.
Most úgy működik, hogy rányomok, és csak azután lesz olvasott, ha átlépek egy másik levélre.
Köszönöm

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#5849) kopeti78


kopeti78
csendes tag

Üdv,

A következőre keresek megoldást:

A régebbi Outlook verziókban alapértelmezett lehetőség volt a csatolt Excel és Word mellékleteket egyszerű dupla kattintással megnyitni, szerkeszteni majd ezt követően az eredeti üzenetbe vissza menteni.

Azt már megfejtettem, hogy:
- ha az Adatvédelmi központ Mellékletkezelésében a mellékletmegjelenítőt kikapcsolom
- és megnyitom dupla kattal az üzenetet, az áthelyezés menüben a további áthelyezési műveletek almenü üzenet szerkesztése aktiválásával :W (erre az egészre létre tudtam hozni egy gombot a menüsoron)
akkor vissza lehet menteni a mellékletbe a változást (persze megerősítést kér)
majd az üzenet ablakot becsukva (persze szintén mererősítést kér) elmenti a változtatott mellékletet

Hogyan lehet beállítani, hogy alapértelmezetten így nyissa meg a mellékletet és ne kérjen megerősítést mentéskor?

Gondolom valami registry mókolás szükséges hozzá vagy ilyesmi, köszönettel várnám a segítséget.

KoPeti

(#5850) Sasos válasza s7evcsenko (#5848) üzenetére


Sasos
senior tag

Fájl-->Beállítások-->Speciális-->az Outlook-munkaablakok résznél az Olvasóablakra katt. A felugróban az Olvasóablakban megjelenített elemek megjelölése olvasottként elé pipa be, az időt vedd lejjebb a gyári 5 másodpercnél.

(#5849) kopeti78: Igy egyszerűbb mint legépelni... Itt a megoldás.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.