Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4301) atillaahun válasza Mercutio_ (#4299) üzenetére


atillaahun
veterán

Én biztos a falra másznék tőle. Jönne mondjuk reggelente 5-10 levelem folyamatban lévő ügyekről (mint ahogy néha jön). Gyorsan végigkattintgatom őket, hogy melyikbe mi van - mennyire fontos, rangsorolás miatt.
Aztán ha okét nyomnék rá, és nem elsőnek foglalkoznék vele azért tosznak meg, ha nem igazolom vissza akkor meg azért. :(((
Bár nyilván máshogy fest ez a vezetőség szemszögéből. :)

Ha nem valamelyik főnöködről van szó, akkor rajtad éli ki magát, hanem partner vagy munkatárs akkor szerint nyugodtan fordítsd meg az ügyet, hogy mondjon vagy mutasson erre bármi bizonyítékot, egyébként meg ne rontsa a hiteled, mert te sem teszed.

[ Szerkesztve ]

(#4302) #54715584 válasza atillaahun (#4301) üzenetére


#54715584
törölt tag

Ügyfél, így nem szólhatok vissza, de a főnökeimnél jeleztem a dolgot (pontosabban megkapták a levelet ők is), de tisztáztam magam, volt erről külön meeting :K

Napi ~60 levelet kapok, hó utolsó 2 hetében 80-90 körül :DDD

[ Szerkesztve ]

(#4303) atillaahun válasza #54715584 (#4302) üzenetére


atillaahun
veterán

Az ütős. Nekem még reklámokkal együtt sem jön azért annyi. :) Akkor ha jól számolom jut mindegyik elolvasására és megválaszolására bő 8 perced. :D
Egyébként az előző hozzászólásom 2. bekezdése is neked ment még.

[ Szerkesztve ]

(#4304) #54715584 válasza atillaahun (#4303) üzenetére


#54715584
törölt tag

Igen, arra bővítettem az előzőben :)

Multinál dolgozom, a levelek minimális része törölhető, 1/3 céges információ, a maradék 2/3 határidős, ami elvileg 48 óra, de a gyakorlatban minden tegnapra vagy múlt hétre kell :)

(#4305) VGYke


VGYke
addikt

Sziasztok! Munkahelyemen új linux IMAP-os levelező szervert telepítettek (részletekről fogalmam sincs).
Munkahelyi e-mail levelek lekérdezése az otthoni, Outlook 2010 levelezőt használó gépemen is be van állítva, természetesen figyelembe véve a SMPT különbségét, de nem ez a lényeg.
Kitörölve a régi pop3 munkahelyi fiókom összes adatát, majd újra létrehozva az új IMAP munkalyi fiókot otthoni gépemen, ez a kép fogad:

Tehát az Elküldött elemek mappa neve Sent, a Törölt elemek neve Trash, még az egyéb fenti fiókokokban tök tormális a mappák elnevezése. Pluszban, eltűnt a Postázandó üzenetek.

Az a probléma hogy a mukahelyi gépemen Vista Windows Mail -t (kvázi Outlook Express-t) használok, és ott az imap mappák Elküldött elemek és Törölt elemek (Tehát nincs Sent, Trash).
Munkahelyemen az elküldöttek levelek az "Elküldött elemek"-be kerülnek, még az itthonról elküldöttek a "Sent"-be. stb, stb. Két helyen van a cucc ha két helyről mókuskodom a levelezővel.

Azt szeretném kérdezni, hogyan lehet Outlook alatt a Sent-ből Elküldött elemeket csinálni és a Trash-ból Törölt elemeket. Csak hogy szinkronban legyen a munkahelyi gépem (Windows Mail) mappáival.

Köszönök minden segítőkész választ!

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

(#4306) Csontikka válasza VGYke (#4305) üzenetére


Csontikka
aktív tag

Szia

Lehet hogy nem pont ez a megoldás, mert teljesen nem értem a problémát, de így lehet az outlook-ba az alapértelmezett folderek nevét resetelni az aktuális nyelvhez:

http://www.howto-outlook.com/howto/renamedefaultfolders.htm

Üdv,
Csontikka

(#4307) VGYke válasza Csontikka (#4306) üzenetére


VGYke
addikt

mert teljesen nem értem a problémát:
Szóval, Windows Mail alatt így néz ki az IMAP-os levelező fiókom:

Tehát a Törölt elemek és Elküldött elemek mappákat használja (na és persze szinkronizálja a szerverrel).

Outlook alatt meg a fenti kép szerint, a Trsah és Sent mappákat használja. Ez általános Outlook jelenség, mert 2007, 2010, 2013 alatt is ilyen.

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

(#4308) atillaahun válasza VGYke (#4307) üzenetére


atillaahun
veterán

Nekem sem teljesen tiszta a dolog.

Most akkor az a fő gond, hogy a mappák neve nem egyezik, vagy pedig az elküldött leveleid szeretnéd úgymond szinkronizálni a munkahelyi és otthoni gép között (a bejövőhöz hasonlóan)? Csak mert nem tudok róla, hogy ez utóbbi megoldható lenne.

[ Szerkesztve ]

(#4309) #54715584 válasza atillaahun (#4308) üzenetére


#54715584
törölt tag

Az a baja, hogy a mappák neve angol a munkahelyi fióknál, nem pedig magyar :)

(#4310) VGYke válasza atillaahun (#4308) üzenetére


VGYke
addikt

Igen, szóval azt szeretném hogy a WinMail és az Outlook ugyanazon Elküldött - Sent, Törölt - Trash mappákat használja. Tök mindegy melyiket (ha választható, akkor inkább a magyar nyelvűt), csak mindkettő ugyan azt és ne az egyik az Elküldöttet a másik meg a Sent-et, mert így mindkettőben vannak levelek, mikor melyik levelezőt nyitom meg.
WinMail / Outlook IMAP mappák lekérdezése ez:

Lehet hogy ezt a levelezőkben nem, de a szerveren meg lehetne oldani?

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

(#4311) deathtania


deathtania
senior tag

sziasztok!

nekem egy olyan kérdésem volna az outlokkal kapcsolatban (MS Office 2010), hogy ha gmail fiókot állítok be benne, és arról akarok emalt küldeni outlookon keresztül, akkor az elküldött üzeneteknél kétszer írja ki, hogy elküldte (beléptem böngészőből is, és az elküldötteknél ott is kétszer van, mintha kétszer küldte volna el ugyanazt az üzenetet az outlook), viszont csak egyszer érkezik meg. ha viszont rendesen böngészőből emailezgetek, akkor nincs ez a gond.

más, céges emaileknél nem áll fent ez a gond, csak a gmailnél.

mi lehet a probléma? :F

a válaszokat előre is köszönöm! :R

www.brczart.hu

(#4312) Csontikka válasza deathtania (#4311) üzenetére


Csontikka
aktív tag

Szia,

itt a megoldás.

Üdv,
Csontikka

(#4313) deathtania válasza Csontikka (#4312) üzenetére


deathtania
senior tag

nagyon szépen köszönöm! :R

www.brczart.hu

(#4314) VGYke válasza VGYke (#4310) üzenetére


VGYke
addikt

Bocs, magamnak válaszolok.. Talán tudnék egy kőbaltás megoldást a Linoxos levelező szerveren, ahová a fiókomhoz van hozzáférés. A szerveren létrehozott üzenet szabályokkal talán valahogy át tudnám irányítgatni a küldött, törölt leveleket ide-oda (pl. Sent-ből Elküldöttbe), de nem hiszem hogy ez a normális megoldás. Mert így talán (nem próbáltam) a beállítások is megbolondulhatnak (pl. kilépéskor törölt elemek mappa ürítése) :F

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

(#4315) gyerok


gyerok
csendes tag

MS Outlook 2010 + hotmail acc + hotmail accounthoz tartozó alias
Ha az aliasról küldök levelet, a kimenőben az alias cím látszódik, de a címzettnél az 'eredeti' hotmail cím látszódik az alias helyett.
Találkoztatok már ilyennel? Tud erre valaki valami megoldást?
Néhány héttel/hónappal ezelőtt még jól működött (vagy csak nagyon nem figyeltem oda rá)

(#4316) happyguy


happyguy
csendes tag

Outlook fiók regisztrációjakor mit jelent az adatvédelmi szabályzatban leírt "Nem használjuk fel személyes célra adatait, de nyomkövető sütikkel ellenőrizzük internetes szokásait, a jobb élmény miatt, illetve személyes adatait átadjuk más cégeknek, persze ezt sehol nem hozzuk nyilvánosságra, illetve használjuk fel"? Nem szó szerint írtam, de tömören ez van leírva. Most tervezem hogy regisztrálok egy Outlook fiókot, de ez a része nem tetszik. Bár arra gondoltam, más cég is ezt csinálja, pl. Google. Mire használják fel ezeket az adatokat szerintetek?

A másik kérdésem nem konkrétan az Outlookal kapcsolatos, de kapcsolódik hozzá. Szeretnék egy Skype felhasználói fiókot is létrehozni. A Microsoft oldalán az van, hogy elég ha csinálok egy Microsoft fiókot, és tudok Skypeolni. Tehát ha megcsinálom az Outlook fiókom, akkor elvileg tudom használni a Skypeot is. Ez akkor is működik, ha letöltöm asztali alkalmazásnak a Skypeot, vagy csak ha a Microsoft oldalán használom?

Köszi!

(#4317) InfiniteReality válasza happyguy (#4316) üzenetére


InfiniteReality
őstag

Az első kérdésedre nem tudok válaszolni.

A másodikra pedig az a válasz, hogy a Microsoft ugye megvette a Skype-ot, és most ezt összekapcsolta a Windows Live Messengerrel. Tehát nem kell külön effektíve Skype Account (bár azzal is be lehet lépni), hanem a Windows Live Messengerhez használttal lehet belépni a Skype-ba. Gyakorlatilag kiváltják a Skype-pal a WLM-et.
Tehát jól értelmezed, a MS oldalán kreálsz egy Live accountot, és azzal tudod használni a Live összes szolgáltatását (s így a Skype-ot is).

http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html

(#4318) happyguy


happyguy
csendes tag

Miért nem tudok Microsoft fiókot regisztrálni? Ki van töltve minden, rákattintok, hogy Elfogad, tölt egy másodpercig, utána nem történik semmi. Semmit sem ír ki, azt sem, hogy valami rosszul lenne beütve.

(#4319) happyguy válasza happyguy (#4318) üzenetére


happyguy
csendes tag

Ez a része már tárgytalan, megcsináltam. IE10 alatt nem tudtam, Opera alatt igen..Miért?

(#4320) looser


looser
addikt

Sziasztok, nem tudjátok, lehet-e az alap kereshetőségeket bővíteni a címjegyzékben, Outlook 2010 esetén? Tehát a név, cég, iroda, alias, város stb. bővíteni a 'Hely' lehetőségével?

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#4321) atillaahun válasza VGYke (#4310) üzenetére


atillaahun
veterán

Szerver szinten valóban esélyes hogy az elküldött leveleket szinkronizálni lehessen, viszont ennek a pontos módjáról már csak a helyi rendszergazda tudna nyilatkozni, az outlook-ban csak annyi beállításról tudok, hogy meg lehet adni a kimenő kiszolgáló címét (ami esetedben valószínűleg a net szolgáltatód).
A lényeg, hogy Nem a mappák nevében különbözősége jelenti a szinkronizálás akadályát.

(#4322) VGYke


VGYke
addikt

Sziasztok! Egy ideje van egy furcsa jelenség, de csak most kérdezek rá, hát ha van rá magyarázat.
Levelezőn belül van:
*digikabel (POP/SMTP) alapértelmezett,
*2db hotmail (MAPI),
*munkahelyi (IMAP/SMTP) fiókom

A digikabel (alapértelmezett) fiókban, eddig fel nem derített időközönként és események után, de a lényeg; rendszertelen időközönként, a "Beérkezett üzenetek"-en belül létrejön egy "Levélszemét" mappa, pedig a "Levélszemét" mappa már létezik:

A létrehozott, Beérkezett üzenetek\Levélszemét mappában soha nincs semmi, mint ahogyan a "gyári" Levélszemétben sem, csak néha létrejön. Ha kitörlöm egy darabig nincs, aztán egyszer csak lesz.
Gyanakszom az EsetSmartSecurity-re, melynek beállítása:

Csak hogy a felesleges Beérkezett üzenetek\Levélszemét mappa csak a digikabel fiókban jön létre néha, a többi 3 fiókban nem, ráadásul a többi 3 fiók "gyári" Levélszemét mappájába szokott is pakolni az Eset szemétnek gondolt leveleket.
Van ötletetek mi okozhatja a felesleges mappa létrejöttét?

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

(#4323) Dragon27


Dragon27
senior tag

Sziasztok!

Már régóta @hotmail.com fiókot használok de outlook bevezetésnél én is frissítettem .. :) De pár hete belépésnél Fiókalias váltást ajánlott [link] jó legyen @outlook.com címem : semmi probléma nem volt @outlook.com (elsődleges alias) lett ..

: Mess.. váltáskor a skype belépésnél @hotmail.com + jelszavat használtam nem kellet kitölteni semmit belépett rendesen Mess.. ismerősök megmaradtak persze ..

A probléma csak a skype van @outlook.com (elsődleges alias) azt vártam hogy skype is átvált @outlook.com -ra [link] Összekapcsolt fiókok , Értesítési beállítások : megmaradt E-mail cím @hotmail.com ... Elsődleges e-mail cím váltás outlook -ra kéri mentésnél a jelszót : Hoppá, ez nem a megfelelő jelszó. Próbálja újra. :O jól írtam be 100x próbáltam más beállítást enged ...

Vagy a skype.com oldalán Összekapcsolt fiókok :Kapcsolat megszüntetése A Skype-fiók bezárása és kijelentkezés válasszam ? és új belépésnél a @outlook.com címet használva lépjek be.....
(mert most is mind 2 E-mail címmel betudok lépni hotmail, outlook-is de mind 2 belépésnél hotmailt mutat ) [link]

(#4324) fsb1000


fsb1000
nagyúr

Üdv kéne egy gyors segítség.
XP -> Win7 váltás miatt OutlookExpress -> Outlook2007

Régi gépre O2007 feltrelepítve + importálás OE-ből..
Úgy tűnt minden OK: fiók, mappák, címjegyzék mind megjelent O2007-ben.

Régi gépről O2007 -> Export PST célhely: xxx szerveren
Új gépen O2007 -> import PST
Mappa címjegyzék betöltve, de a postafiók nem jött át.

Mit rontottam el, illetve hogy tudnám a fiókbeállítást is áthozni OE-ből (jelszó elfelejtve....)

****

Szerk: Régi gépen teszteltem a küldést 02007-ben. Jelszót nem hozta át OE-ből.

[ Szerkesztve ]

(#4325) InfiniteReality válasza fsb1000 (#4324) üzenetére


InfiniteReality
őstag

A jelszót és a beállításokat sehogy. Az csak úgy megy, OE->Outlook, ha ugyanazon a gépen csinálsz egy "meglévő postafiók import"-ot. Akkor mindent áthoz (beállításokat is).

Az Outlook a postafiókhoz tartozó beállításokat máshol tárolja (azt gyanítom hogy a registryben tehát nem lehet csak úgy átvinni).
Pár beállítást itt is tárol az Outlook (Win7-en):
\users\<userneve>\AppData\Local\Microsoft\Outlook
\users\<userneve>\AppData\Roaming\Microsoft\Outlook

Magyarul: Outlook másik gépre költözésnél a beállításokat magunknak kell megejtenünk, viszont a PST-ben ottlesz a címlista meg a levelek és mappák. A fenti 2 mappában ottlesznek bizonyos beállítások is, de akkor az új gépen az Outlook profil nevének meg kell egyeznie a régiével, vagy az új gépre át kell nevezni a régi file-okat.
Viszont ahogy írtam, gyanítom hogy a postafiókok beállításai nem a fenti két elérési úton file-ban, hanem a registyben tárolódnak...

Amúgy lehet vannak külső programok amik megígérik ezt a funkciót, de lehet fizetősek. Az olyanokban pedig én nem bíznék amelyek azt igérik hogy megmutatják az Outlook jelszót. A legtöbb olyanban ugyanis tényleg van valami trójai érdekesség...

[ Szerkesztve ]

http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html

(#4326) fsb1000 válasza InfiniteReality (#4325) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Köszi!

Ugyanazon a gépen csináltam az OE -> O2007 postafiók importot.
Szerintem nem hozzá át a jeszót. Import közbena mezőt üresen hagyja, de lehet tovább-ot nyomni.
Végül is mindegy, mert O2007 - > 02007 másik gépre esetén mindenképp szükséges a jelszó ismerete, ha jól értem.

Más módon megoldottam. Legalább a címlista és minden régi levél átjött OE-ből.

***

Következő lépcső, hogy Thunderbird-be kell átvigyem, remélem azzal lehet iaf-ot importálni,...

(#4327) InfiniteReality válasza fsb1000 (#4326) üzenetére


InfiniteReality
őstag

Igen, másik gépre átvitelkor mindenképp kell a jelszó meg a usernév és az egyéb beállítások.

Az Outlookhoz képes a Thunderbird szerintem inkább visszalépés mint előrelépés (már ami a kényelmet és a megbízhatóságot jelenti), de Ti tudjátok :)

http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html

(#4328) fsb1000 válasza InfiniteReality (#4327) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Otthoni gép(ek)re nem veszem meg még egy (több) példányban az Off2007-et.
Az ingyenes Windows Mail meg nem tetszik, persze lehet csak szokni kéne.

Nem vagyok egy nagy liszencrendőr (mindenki azt telepít amit jónak lát), de valahogy egy ideje szeretem, ha jogtiszta a cucc. A játékokat is megveszem. Sőt a parkolásért is fizetek, és takarékos izzót is veszek, pedig az bukta, nem spórolás. És így tovább.....

(#4329) InfiniteReality válasza fsb1000 (#4328) üzenetére


InfiniteReality
őstag

A takarékos izzó tényleg bukta, mert a le-fel kapcsolgatást nem bírja. Ellenben a LED-es izzó nem az, mert nem csak hogy bírja a le-fel kapcsolgatást, de kevésbé melegszik és az energiatakarékosnál is kevesebbet fogyaszt.
Normál izzó mondjuk 60W, energiatakarékos mondjuk 11W, az általam aktuálisan használt LED-es (azonos fényerő mellett) 6W.
:D

[ Szerkesztve ]

http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html

(#4330) need


need
addikt

Sziasztok...

1 új telepítésen túl újra raktam a gépet és a levelezést..több kevesebb sikerrel..!

egy egyetlen gondom van még pedig..a képen mutatom...

Amit látszik három különböző mail cím van..én ezt szeretném 1be fésülni..hogy ne jelenjen meg így külön...!

hogy tudom ezt megoldani...??

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#4331) Ablakos válasza need (#4330) üzenetére


Ablakos
őstag

Szerintem a régiekkel nem megy. Újra be kell állítani a fiókot és megmondani melyik pst-be kerüljön a fiók
Mindegyiket ugyanahhoz rendeled és együtt láthatod a hármat

[ Szerkesztve ]

(#4332) need válasza Ablakos (#4331) üzenetére


need
addikt

mielőtt a gépem az enyészetté vált ki exportáltam mindent..na most lassan vissza kellene rakni...csak hát kinek mit és hová...mind addig nincs sok értelme amíg nem 1ben van az egész...!

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#4333) need válasza Ablakos (#4331) üzenetére


need
addikt

azt elfelejtettem megemlíteni hogy ez egy teljesen friss és újra telepítés..gyakorlatilag nulláról indul..

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#4334) need válasza Ablakos (#4331) üzenetére


need
addikt

Üdv..

most értem haza és nyomban meg is csináltam úgy ahogyan leírtad..és tényleg úgy van... mindegyik 1-ben van..de érdekes mert nekem megvolt az eredeti 3 files.. igaz ebből csak 1-et raktam vissza és engedte a meglevő outloock filest..!

a másik dolog..vagy is még 2 dologban kérném a segítségedet.. amit sajna nem találok!

1. az elrendezés most az oszlopos van...bal oldalt a levelezés..középen hogy ki írt és a tartalom jobb oldalt van... nekem úgy kellene hogy fent van a hogy ki írta és lent a tartalma remélem jól körbe fogalmaztam..

2. hol kell beállítani hogy kilépéskor törölje a kukából a leveleket...?

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#4335) Ablakos válasza need (#4334) üzenetére


Ablakos
őstag

Azt hiszem megértettem :DD Tehát betekintőt szeretnél.

Sajnos feltettem a 2013-as outlookot. Bár ne tettem volna. :(

1.Nem tudom Neked mellik verzió van. A 2010-ben a olvasóablak vagy valami hasonló, a nézeteknél kell keresgélni.

2. Kukatörlés kilépéskor: Fájl -> beállítás -> speciális

[ Szerkesztve ]

(#4336) need válasza Ablakos (#4335) üzenetére


need
addikt

igen...megtaláltam és a kukát is...

köszönök mindent :R :R :R :R
és elraktam a képeket is...na most így legalább legközelebb nem kell szenvednem ezekkel!

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#4337) Los Angeles


Los Angeles
csendes tag

Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy ősök Outlook 2010-et használnak, a szolgáltató meg az Invitel, aki nevetséges 40 MB-ot ad a leveleknek, ezért az folyamatosan naponta megtelik, és manuálisan törölgetni kell a Webmailes felületre bejelentkezve.

Hogyan lehetne megoldani, hogy a leveleket csak az Outlook mentse el, az Inviteles fiókból pedig automatikusan törlődjenek?

A válaszokat előre is köszi!

(#4338) bugizozi válasza Los Angeles (#4337) üzenetére


bugizozi
őstag

A beérkező levelek kiszolgálója pop típusú legyen [link]

VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!

(#4339) havri1


havri1
félisten

Sziasztok!

Ma újrahúztam a win-t, és a levelek ugrottak, mert nem mentettem le a pst filet. Direkt. Mivel minden fent van gamilon, gondoltam majd szépen letölti őket újra. Aha..nem tölti le, mert már régi levelek.
POP3-ban adtam hozzá a fiókot, így logikus is, hoyg nem szedi le őket. Valahogy meg tudom csinálni, hogy mégis leszedje a leveleket?
Vagy csak IMAP-ban működik már?

Köszi!

havri

(#4340) bugizozi válasza havri1 (#4339) üzenetére


bugizozi
őstag

gondolom a webes felületen sem látod már azokat a leveleket. IMAP-ra konfiguráld az outlook-ot és akkor mind2 helyen meglesznek, de azért ellenőrizd ;)

VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!

(#4341) havri1 válasza bugizozi (#4340) üzenetére


havri1
félisten

Webes felületen megvan minden levél visszamenőleg x évre:)
Az normális, hogy IMAP-ban sokkal lassabb a levelezés az outlookban mintha POP3 lenne?
Mintha minden egyes belépésnél elölről töltené le az összes levelet..nem csak a frisseket.

havri

(#4342) InfiniteReality válasza havri1 (#4341) üzenetére


InfiniteReality
őstag

A gmail sajnos nagyon lassú vacak imappal. Mégpedig azért, mert nem foldereket használ, hanem tageket. Technikailag imap-ban ugyanaz a levél nem létezhet két külön folderben. A gmail viszont a foldereket használja mintha tagek lennének, ezért gmail esetén előfordulhat, hogy ugyanaz a levél két mappában is jelen van. Ezt pedig az Outlook nemigen szereti...

http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html

(#4343) havri1 válasza InfiniteReality (#4342) üzenetére


havri1
félisten

Értem, köszönöm!
Marad így ahogy van :)

havri

(#4344) overland


overland
aktív tag

Sziasztok, t-home-nál vagyok laptopcsere miatt szeretném az outlook2007 leveleket áthozni, az imap-ra átállást mikor és hogyan tudom megcsinálni?
mindkét gépen w7 van

unatkozó okoskodó okostojások kíméljenek!!

(#4345) Mr. Teddy


Mr. Teddy
őstag

Hali!
SOS problémám van. Outlook 2010, nem működött a keresés funkció. Magától újraindexelte az outlook a tételeket, ez után sikerült keresni, de nagyon kevés találatot jelenít meg a kereső.
Mi lehetne a gyors megoldás? Újraindexelés?

(#4346) JóGeri.


JóGeri.
tag

Szaiasztok!
Csináltam egy email címet az outlook-kal.
valami@t-online.hu
amikor belépek kéri h adjam meg a fehaszn.nevet + jelszavam.
Beírom úgy ahogy kell és folyamatosan kiadja a "Hálózati jelszó megadása" ablakot és egyszerűen nem tudok belépni ebbe..kérlek segítsetek.
Fontos lenne nekem a munkám miatt ez az email cím.

..ne érezd magad feljebbvalónak, nem tudod kivel beszélsz!

(#4347) JóGeri. válasza JóGeri. (#4346) üzenetére


JóGeri.
tag

ja és outlook 2007

..ne érezd magad feljebbvalónak, nem tudod kivel beszélsz!

(#4348) havri1 válasza JóGeri. (#4346) üzenetére


havri1
félisten

Outlookkal t-onlineos címet? :U

[ Szerkesztve ]

havri

(#4349) JóGeri. válasza havri1 (#4348) üzenetére


JóGeri.
tag

nem lehet? :Y
[link]

[ Szerkesztve ]

..ne érezd magad feljebbvalónak, nem tudod kivel beszélsz!

(#4350) havri1 válasza JóGeri. (#4349) üzenetére


havri1
félisten

Csinálni nem, maximum beállítani, hogy használd, az más azért:)
Beállításánál milyen adatokat adtál meg?
POP3, SMTP szerver?
Titkosítás? Kimenő levelek hitelesítése..?

havri

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.