Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4401) havri1 válasza Imy (#4395) üzenetére


havri1
félisten

A 2 lépcsős azonosítást a Gmail fiók beállításainál tudod a biztonság fulnel megnezni. Ez az hogy az alkalmazasokhoz külön jelszót kell generálni, nem az alapot használod.
Ill sms kódot küld, ha idegen böngészőt észlel.

Manuális beállítás pedig, ott ahol az emailcimet/nevet írod be a beállítás varazsloban, alul van opció, hogy kézi / manuális beállítások, illetve a beállításokat kézzel adom meg, vagy hasonló szöveg.
De elvileg, ha be tud az Office jelentkezni a fiókba, akkor auto-n leszedi, nálam IMAP-nal legalábbis leszedte.

havri

(#4402) Imy válasza havri1 (#4401) üzenetére


Imy
veterán

Nincs beállítva az sem.

(#4403) zolee1967


zolee1967
tag

Sziasztok!

segítségeteket szeretném kérni. Egy pár fős kis cégnél kellene valamilyen rendszerű e-sign rendszert bevezetni.
A feladat az, hogy egy váltzás értesítőt (például egy vevő rajz változás) körbe küldjek kb. 10 kollégának emailben. Amikor az emailt megkapják az érintettek a levelet, akkor az abban szereplő kérdészt igen/nem-mel nyugtázzák, akkor én kapjak egy automatikus visszaigazolás hogy az adott személy mivel voksolt a szavazás során. Létezik ilyen plug-in az Outlook-hoz például?
A rendszer direkt email címeket használ, nincs exchange szerver.

Előre is köszönöm

(#4404) havri1 válasza Imy (#4402) üzenetére


havri1
félisten

És otthoni interneten próbálod beallitani? Ha céges, lehet szurnek/tiltanak valamit.

havri

(#4405) GmailOutlook


GmailOutlook
tag

Hiba G-mail fiókok és/vagy Outlook

Sziasztok!
Kérném sürgős segítségeteket az alábbi problémával kapcsolatosan.
2 db G-mail fiókomnál az alábbi probléma lépett fel a tegnapi napon:
A korábban mappákban eltárolt elküldött leveleim megjelennek az elküldött levelek mappában is.
Microsoft Outlook 2010 programot használok a levelezésben, mellyel 2 db G-mail fiókomat kezelem a laptopomon.
Először (utólag gondolkodva) azt hittem, hogy véletlenül a fontos mappát az elküldött felé húzhattam és ezért átmásolta a tartalmának elküldött részét az elküldött levelekbe. Ezért átmásoltam az elküldött levelek mappa tartalmát a fontosba. Ki is ürült az elküldött levelek mappa. Majd ezt követően a G-mailes webes felületen megszüntettem az összes fontos bejegyzést a leveleimről, és több mappa (címkék) megjelenését is korlátoztam a címkelistában és Imap-en is. Viszont csak az Outlookban szüntette meg ezen mappák megjelenítését, a G-mail-es felületen nem. Outlookban tegnap éjjel 2 óra körül úgy tűnt, hogy ezekkel a műveletekkel megoldottam a problémát, megszűnt a nagymennyiségű adatforgalmazás is az Outlook mappa szinkronizálása miatt.
Ma reggel miután elindítottam a gépet az Outlook-ot megnyitottam, és 2 percre rá azt láttam, hogy már 100MB körüli adatforgalom van megint. Megnéztem az elküldött levelek mappát és mindkét fiókomnál tele van megint mappában tárolt üzenetekkel. Ugyanezt látom a G-mailbe belépve a webes felületen is az elküldött leveleknél. Normál esetben ez nálam mindig üres, mert miután küldök egy üzenetet azonnal mappába teszem.
Az egyik fiókomban 1213 db üzenetet tett be az elküldött mappába (kb. 95%-a címkézett).
A másik fiókomban 620 db üzenetet tett be az elküldött mappába (szintén kb. 95%-a címkézett) és ezek az üzenetek párhuzamosan a mappákban is megtalálhatóak. Olyan mintha duplázódtak volna, de ha törlöm a beérkezett üzenetek mappából, akkor a tárolt mappából is törli. Nem tudom egyáltalán, hogy mi lehet a baj, Outlook beállítás vagy G-mail beállítás, fejlesztés, változtatás probléma, melyik volt előbb, de a havi Internet keretem kimerül így nem tudok tovább kísérletezni a megoldással. Ez a nagyszámú levél megjelenés nagyon nagy adatforgalmat generál az Outlook indítását követő mappa szinkronizálásakor. Éjjel úgy nézett ki, hogy a módosításokkal befejeződött a szinkronizálás, többször elindítottam az Outlookot és 2-3 perc alatt 1MB alatti adatforgalommal megoldotta. De ma reggel újra indult a probléma előröl. Fontos üzenetek mappában viszont már nincs üzenetem, az úgy maradt ahogy az éjjel „kitakarítottam”.
Mi lehet a gond?

24 óra alatt kb. 1700 MB-ot forgalmazott a gépem az említetett okok miatt, ami azért baj, mert 4GB -os a mobil internet havi csomagom, ez a fölösleges forgalom kb. 1700.-Ft-ot jelent, és mostanra 92 MB-om maradt a havi ciklus zárásáig ami 06.13.-ig több mint 2 hét, addig lassítani fogják a netem és úgy meg használhatatlan szinte. Levelet csatolmánnyal pl. nem lehet küldeni ilyenkor.

(#4406) hcl válasza GmailOutlook (#4405) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Nem lehet, hogy valami szinkronizál?
Nem állítgattad a gémélt, vagy a gépedre nem tettél valami olyan programot, ami szinkronizálja a Kitekintőt a szolgáltatós fiókkal...?

Mutogatni való hater díszpinty

(#4408) GmailOutlook válasza hcl (#4406) üzenetére


GmailOutlook
tag

Nincs új szoftver, egyik programban sem állítgattam előtte semmit és elméletileg vírus sincs a gépen. Az Outlook szinkronizál a Gmail-lel (ez normális) de nem tudom, melyiknél generálódik a probléma. Mindkettőnél megjelennek az üzenetek az elküldött üzenetek között is a tároló mappákból.

Ezt a mondatot utólag javítom a korábbi leírásomból:
Olyan mintha duplázódtak volna, de ha törlöm az beérkezett ELKÜLDÖTT üzenetek mappából, akkor a tárolt mappából is törli.

(#4409) hcl válasza GmailOutlook (#4408) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Márpedig akkor ott valami nem oylan mint eddig volt... csak erre tudok tippelni, több ezer éve nem használtam Outlookot Gmaillel.

Mutogatni való hater díszpinty

(#4410) Ablakos válasza GmailOutlook (#4408) üzenetére


Ablakos
őstag

Szüntesd meg az outlookban a gm fiókokat. Tedd rendbe webes felületen a gmailes dolgaidat és vedd fel újra a gmail fiókokat az outlookba. Szerintem ez a legegyszerűbb, bár nem biztos, hogy legkisebb adatforgalommal jár.

[ Szerkesztve ]

(#4411) GmailOutlook válasza Ablakos (#4410) üzenetére


GmailOutlook
tag

G-mailen belül is próbálkoztam már kikapcsolt Outlookkal, egyetlen dolgot tudok tenni, kitörölni az üzeneteket az elküldött mappából, de akkor törlődnek a tároló mappákból is, tehát végleg mindenhonnan. Mindegyik üzenet címkézett, mégis ott "díszelegnek" az elküldöttben. Az archiválásra sem reagálnak, ott maradnak a helyükön felcímkézve az elküldött mappában...

[ Szerkesztve ]

(#4412) InfiniteReality válasza GmailOutlook (#4411) üzenetére


InfiniteReality
őstag

[link]
Az itt leírtak az Outlook 2003-as megoldás szerint alkalmazhatóak 2007 és 2010-re is.

A hiba az, hogy az Outlook alapbeállításban elmenti az elküldött leveleket mindenképp az elküldött mappába.

A gmail pedig "nem szabványosan" használja a mappákat, mert a gmail esetén egy mappa az tulajdonképpen egy cimke. Alapesetben egy levél csak 1 mappában lehet, gmail esetén (mivel a mappákat cimkézésre használja technikailag) egy levél több mappában is felbukkanhat. Ezért szinkronizál nehezen vele az Outlook.

[ Szerkesztve ]

http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html

(#4413) GmailOutlook válasza InfiniteReality (#4412) üzenetére


GmailOutlook
tag

Köszönöm a tippet! Logikus és jó gondolat volt, de nem jött be sajnos.
Megkerestem az Outlook 2010-ben, megnéztem és nincs ott pipa az "Üzenetek másolatának mentése az Elküldött elemek mappába" beállításnál (tehát nem ez a probléma). Nálam viszont annál inkább van pipa, mivel 1,5 évig tökéletesen működött a rendszer és ha valamilyen e-mailt betettem egy mappába akkor az eltűnt az elküldöttből az Outlookon is és a webes G-mailes felületen is. Ráadásul semmit sem állítottam át, mégis ez van. Most minden ott díszeleg felcímkézve az elküldötben is a G-mailen. Már az Outlookról levettem az elküldött mappa megjelenítését, így nem is szinkronizálja azt, nem pörgeti az adatforgalmat, ami már amúgy is le lett lassítva a szolgáltató részéről.
A G-mailben valóban lehet többféle cimkével is ellátni egy üzenetet és csak a beérkező leveleknél ajánlja fel a mappákba áthelyezést. Az elküldöttnél csak címkéz.
Ha az Outlookban létrehoztam egy mappát és áthelyeztem az üzenetet, akkor az át is helyeződött mindenhonnan és fel is címkéződött (G-mailben látható csak). Most is ez történik, csak az elküldöttből nem törlődik, hanem marad ott is 1 pld.

(#4414) InfiniteReality válasza GmailOutlook (#4413) üzenetére


InfiniteReality
őstag

Lehet hogy az Outlook 2013 már jobban kezeli a gmailnek ezt a megszokottól eltérő működését.

http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html

(#4415) GmailOutlook válasza InfiniteReality (#4414) üzenetére


GmailOutlook
tag

Igen, az lehetséges, hiszen lehet, hogy az okozza a problémát, hogy a G-mailben pl. 2010 óta azért változtak a funkciók, az Outlook 2010 pedig nem frissül (ha jól tudom, legalábbis ilyen szempontból).
G-mailben az is egyedi, hogy összefűzi az azonos témájú e-mail forgalmat egy e-mailbe. Aztán utólag lehet keresgélni azt az egyet....

(#4416) InfiniteReality válasza GmailOutlook (#4415) üzenetére


InfiniteReality
őstag

A conversation módot (a leveleket téma szerint összefűzi) az Outlook 2010 is tudja. Nem ezzel a funkcióval van a baj, mert ez csak a megjelenítést befolyásolja. A probléma amint írtam (valószínűleg) abból adódik, hogy míg IMAP alatt ugyanaz(!) a levél nem létezhet két mappában egyszerre (az Outlook 2010 is így működik), addig a Gmail a mappákat használja cimkézésre. Tehát Gmail alatt ugyanaz a levél megjelenhet egyszerre több mappában is (mappa=cimke Gmailban), és ezzel az Outlook 2010 nemigen tud mit kezdeni.

http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html

(#4417) GmailOutlook válasza InfiniteReality (#4416) üzenetére


GmailOutlook
tag

A conversation módot az Outlook 2010 -ben nem ismerem, nem használtam, valószínűleg nem is fogom. A G-maiben pedig sajnos nem tudom kikapcsolni. Biztosan igazad van, csak azt nem értem, hogy eddig miért működött tökéletesen a rendszer és péntektől miért nem, ill. mi változott? (Jelenleg ugyebár az IMAP alatt is 2 helyen létezik ugyanaz az üzenet, ugyanúgy minta G-mailben.) Ill. az is logikátlan, hogy G-mail webes felületén a beérkezett mappából áthelyezhetőek a levelek más mappákba és vagy címkézhetőek, az elküldött mappában lévők viszont csak címkézhetők...A beérkező leveleket így fizikailag át lehet helyezni az elküldötteket nem.

A G-mail összefűzése azért probléma, mert a jelenlegi helyzetben (Outlookomban elküldött mappa jelenleg letiltva) ha küldök egy levelet az Outlookból akkor a webes felületen címkézem (mert csak ott látom, hogy mit küldtem el) és bekerül a megfelelő mappába (is) az Outlookon is, erre válaszolnak, szintén bekerül a mappába, erre válaszolok és azt már csak a webes felületen találom meg az amúgy címkézett üzenetcsoportban, az Outlook mappában már nem. Fogom, átrakom az egész összefűzött levélcsoportot a beérkező mappába onnan pedig abba a mappába áthelyezem amelyikbe tartozik (pl. állás mappa). Ezt követően a beérkező mappából eltűnik az összefűzött levélcsoport, megjelenik megint az elküldött mappában (mindenben ugyanúgy néznek ki a levelek egyesével is mint a beérkező mappába áthelyezés előtt), továbbá most már az eddig hiányzó elküldött üzenete(i)m megjelennek az Outlook 2010 -en belüli mappában is (állás mappa). Ezt ma kísérleteztem ki, most így működtethető a "rendszer". Kicsit sok vele a macera...

(#4418) GmailOutlook válasza GmailOutlook (#4417) üzenetére


GmailOutlook
tag

Lehet ennek az előszelét sikerült elkapnom:
http://index.hu/tech/2013/05/29/ilyen_lesz_az_uj_gmail/
[link]

(#4419) Misi_D


Misi_D
tag

Sziasztok!

Cégnél Outlook 2010-ben beállításra került, h két hetente archiváljon egy pst fájlba a gépemre, ami szintén meg van nyitva, így látom a régebbi leveleket is. Ezzel alapvetően semmi gond nincs, azonban az új pst fájl mappaszerkezete össze-vissza jött létre, pl. első sorban a beérkezett üzenetek helyett a törölt elemek szerepel. Hogyan lehet a mappák sorrendjét átállítani olyanra, amire én szeretném? Ha csak szimplán megfogom egérrel, és odébb húznám, akkor azt hiszi, h be akarom tenni egy másik mappába, s szól, h a különleges és alapértelmezett mappák nem helyezhetők át.

Köszi!

Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!

(#4420) Ace Ventura


Ace Ventura
addikt

Sziasztok!

Outlook 2003-ból kértek levelek mentését.Elég ha csak egyszerűen exportálom? Azután visszatesz mindent?
Vagy van valami, amire különösen figyelnem kell?

Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej

(#4421) foki04


foki04
csendes tag

Olyan problémára keresnék megoldást, hogy a terminál serveren fut a mennyiségi licenc outlook-k és a pst archív file-ok a file serveren van.
Szeretnék olyat beállítani, ha a file servert újraindítom vagy leállítom, akkor a Outlook, ne dadogjon le, addig a pst file olvasása/használata offline módba legyen. Nem akarom a terminal serveren tárolni az arhivált pst-t mivel kb. 40 db felhasználónak kéne az archív pst- tárolni.

Valakinek valami megoldási javaslata?

(#4422) InfiniteReality válasza foki04 (#4421) üzenetére


InfiniteReality
őstag

Online archiving exchange 2010-ben benne van. Akkor nincs többet PST.

http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html

(#4423) nimmy001


nimmy001
csendes tag

Sziasztok,

Outlookba egyéni levélpapír létrehozása érdekelne (2007 és 2010). Egy képet kéne levélpapírfejlécként beállítani, de egyelőre úgy néz ki, hogy miután elmentem a megfelelő mappába, hogy sablon legyen, és használni szeretném, a kép fölé beszúr egy sort, tehát úgy működik, mint egy aláírás, csak nem úgy kéne.
Hogy lehetne ezt rendesen megcsinálni?

(#4424) InfiniteReality válasza nimmy001 (#4423) üzenetére


InfiniteReality
őstag

[link]

http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html

(#4425) nimmy001 válasza InfiniteReality (#4424) üzenetére


nimmy001
csendes tag

Eddig én is eljutottam.

(#4426) Ace Ventura


Ace Ventura
addikt

Tegnap egy leírásból kimentettem az összes levelet névjegyzéket stb az outlook expressz ből. dbx kiterjesztésű fájlokat kaptam.
Kérdésem az lenne, hogy milyen módon tudom újra visszatenni, mert azzal a leírással nem megy, amiből tegnap a mentést csináltam.
Névjegyzék is fontos lenne.

Köszönöm

Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej

(#4427) Nocsesz1


Nocsesz1
senior tag

Van az irodában egy asztali gépem és egy laptomom mindkettőn outlook 2007 fut levelezőre. Meglehet oldani hogy a gmail-os fiokom mind két gépre megérkezzen? Mert most amelyik gép előbb csekkolja az emailt azon jelenik meg.

HAJRÁ VIDI !!

(#4428) Csontikka válasza Nocsesz1 (#4427) üzenetére


Csontikka
aktív tag

Szia,

a kulcsszó: POP3 helyett használj IMAP-ot,

beállítása és itt is.

Üdv,
Csontikka

(#4429) Nocsesz1 válasza Csontikka (#4428) üzenetére


Nocsesz1
senior tag

Köszönöm.

HAJRÁ VIDI !!

(#4430) #74459392


#74459392
törölt tag

Sziasztok!

Kollégám gépét szeretnénk újratelepíteni már egy ideje, de mindig visszatartott minket valami. Mégpedig az, hogy az outlookban ha elkezdem írni egy személynek az email címét, akkor az automatikusan feldobja. Újratelepítés után ez azonban nem fog működni tudtommal.
A leveleket vissza tudjuk tenni, de azzal ez a funkció nem tér vissza.
Címlistába sajnos nincsenek elmentve a címek és több száz címről van szó, így elég sok idő lenne elmenteni azokat.

Van valami megoldás, hogy megmaradjon ez az automatikus email cím beírás funkció?

Előre is köszönöm a segítséget!

(#4431) bugizozi válasza #74459392 (#4430) üzenetére


bugizozi
őstag

[link]

The file extension .nk2 is used to represent the AutoComplete file of Microsoft Outlook 2002 and later.

Ezt a fájlt kell lementened, majd az új gépen a megfelelő helyre bemásolni. A fájl elérésétitt találod.

VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!

(#4432) #74459392 válasza bugizozi (#4431) üzenetére


#74459392
törölt tag

köszi, mindjárt ki is próbálom :)

(#4433) InfiniteReality válasza #74459392 (#4432) üzenetére


InfiniteReality
őstag

Outlook 2010-ben már a PST file-ban tárolódik, nincs nk2. Nem kell exportálni semmit, csak a PST file-t kimásolni.

http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html

(#4434) #74459392 válasza InfiniteReality (#4433) üzenetére


#74459392
törölt tag

jah, elfelejtettem írni, hogy 2007-es változat
viszont ha már így feljött, lehet váltania kellene 2010-re (vagy 2013), oda is át tudom menteni ezeket az infokata a 2007-ből?

(#4435) InfiniteReality válasza #74459392 (#4434) üzenetére


InfiniteReality
őstag

Azt nem tudom, hogy már a 2007 is PST-ben tárolja-e ezeket vagy még NK2-ben. De ahogy mások is említették, ha van nk2 file, akkor abban vannak a begépelt címek. Ha a file neve .nk.old akkor már a PST-ben (illetve Exchange esetén a mailboxban).

http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html

(#4436) A_ScHuLcZ


A_ScHuLcZ
addikt

Sziasztok!

Exchanges fiókok esetén ha két fiók van beállítva egy Outlook profil alá (pontosabban 1 van beállítva, de egy másik postaláda is fel van véve mellé a Kiszolgáló -> További beállítások -> Speciális beállítások -> Megnyitandó postaládák alatt), akkor megoldható, hogy az utólag felcsatolt postaláda legyen az alapértelmezett feladó, vagy ez csak úgy megy, ha fordítva veszem fel a postafiókokat?

"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."

(#4437) InfiniteReality válasza A_ScHuLcZ (#4436) üzenetére


InfiniteReality
őstag

Nem. Ahogy leírtad, olyan módon csak "on behalf of" lesz a feladó. Külön accountként kell beletenni ugyabba a profilba. Előnye hogy ki tudja választani ki legyen a levél feladója, hátránya, hogy a másik account jelszavát is tudnia kell a usernek.

http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html

(#4438) Csontikka válasza #74459392 (#4434) üzenetére


Csontikka
aktív tag

nk2 importálása 2010-be

így

és

így

(#4439) kuk@c


kuk@c
tag

Sziasztok!

Segítségeteket/tanácsokat szeretném kérni, hogy miként lehet egy régóta használt, mappákal telepakolt több pop3-as emailcímet kezelő Outlookot IMAP-ra átalakítani.

A legfájdalommentesebb verziót szeretném megtalálni, esetleg van-e valamilyen export import módszer/program ami a régi leveleket is mappástól berakja egy IMAP-on kezelt email fiókba.

Egyik ismerősöm szeretne áttérni IMAP használatra hogy mindenhol (otthon, munkahely, teló) ugyanazokat a leveleket (érkezett-elküldött) lássa...

Köszönöm a segítséget előre is!

@

"Csak a Puffin adhat Nekem erőt és mindent lebíró akaratot..."

(#4440) nimmy001 válasza InfiniteReality (#4424) üzenetére


nimmy001
csendes tag

Ezen kívül más megoldás esetleg? Ez nem oldotta meg a dolgot.

(#4441) Csontikka válasza kuk@c (#4439) üzenetére


Csontikka
aktív tag

Szia,
nagyon egyszerű.

Összes gépen leveszed a a POP3-at és törlöd a leveleket, kivéve 1-en.
Itt is törlöd a fiókot (vagy legalább a küldés fogadást kapcsold ki), de a pst filet felcsatolva hagyod.

Ezután ezen a gépen felcsatolod a fiókot IMAP-on is, megvárod míg leszinkronizálja a mappastruktúrát, majd a "régi" POP3-as PST-ből behúzod ide a megfelelő elemeket. (azért inkább copy-val, biztos ami biztos :))

Ezután vársz vársz, míg felpakol mindent vissza a postafiókba.
Ha kész, a többi gépen is beállítod az IMAP szinkronizációt és végül lecsatolod a hátramaradt PST-t.

///Amúgy milyen postafiókról beszélünk, mert azért pár nagyobb szolgáltatónál már 1000 éve beállítható hogy POP3 használat esetén se törölje a leveleket, így nem biztos hogy a teljes műveletet el kell játszani.///

(#4442) kuk@c válasza Csontikka (#4441) üzenetére


kuk@c
tag

Köszönöm a helpet. :)

UPC és Tarhely.eu-s fiókok. Leginkább azért kell átállni IMAP használatra, hogy az elküldött levelek is ugyanúgy szinkronban legyenek az egyes kliensek között. :)

"Csak a Puffin adhat Nekem erőt és mindent lebíró akaratot..."

(#4443) Csontikka válasza kuk@c (#4442) üzenetére


Csontikka
aktív tag

nincsmit, mekkora mailboxot ad mostanság a UPC?

(#4444) #83381760


#83381760
törölt tag

Sziasztok!

A segítségeteket kérném a következő ügyben:

A napokban újrahúztam a gépemet, előtte Win XP volt most WIN 7 32bit home premium.
Na most sikerült mindent lementenem kivéve a Outlook Express levelezéseimet.
A kérdésem az lenne hogy visszahozható-e valahogyan?

Üdv és előre megköszönöm ha segítetek.

(#4445) Jarod1 válasza #83381760 (#4444) üzenetére


Jarod1
addikt

ghostal mentetted a géped?

(#4446) Csontikka válasza #83381760 (#4444) üzenetére


Csontikka
aktív tag

ááá , minek kell ugyanazt a kérdést több topicba is bemásolni? én meg azt hittem, hogy eltűnt a válaszom, közben meg másik topicba válaszoltam a kérdésed...

[ Szerkesztve ]

(#4447) kuk@c válasza Csontikka (#4443) üzenetére


kuk@c
tag

Ha jól láttam akkor 5GB.

"Csak a Puffin adhat Nekem erőt és mindent lebíró akaratot..."

(#4448) sumdudum


sumdudum
tag

Szép napot az uraknak!:)

Van egy, nem egyszerű kérdésem. Hogyan lehet megoldani az Office 2013ban azt, hogy csak azokat az emaileket mutassa a program ami a nap legelső és legutolsó levele volt, az elmúlt 3 évre levetítve; és esetlegesen csak ezeket hogyan tudom lementeni?
Gondolom a Szűrés opciónál kell valamit szöszölni, de hogy mit..

Remélem tudtok segíteni, a válaszokat előre is köszönöm!

Kowalsky#2903

(#4449) Gabesz87


Gabesz87
addikt

Sziasztok. Sajna kipurcant az SSD-m, és most szeretném az Outlook 2010-ből valahogy lementeni a leveleket lemezről bootolt Linuxon keresztül, hogy majd vissza tudjam állítani. Valaki meg tudná mondani, hogy hol és mit keressek? Találtam egy Outlook fájlok mappát benne egy .pst fájlal, azt elég lementeni? Utána visszateszem ugyanoda, és minden marad a régiben? Mappák, levelek?

(#4450) Jarod1 válasza Gabesz87 (#4449) üzenetére


Jarod1
addikt

igen a pst file-t kell lementeni

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.