Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Az alábbi problémába futottam bele IPTV-vel:
Kifogytam a telekomos sagecom routeren a lan portokból, ezért bekötöttem rá LAN-LAN a régi tp-link wndr4300 routeremet, és kikapcsoltam benne a dhcp szervert és a wireless-t, és beállítottam neki eggyel nagyobb ip-t mint a fő router (1.1, 1.2). A fő routeren van bekötve a pc-m, a nas, a ps és ugye a kis router, a kis routeren egy nyomtató szerver, a tv, a sagecom router és az IPTV.Minden megy jól, kivéve az IPTV-t, ami csatorna váltáskor elindítja a képet, majd 5 másodperc után befagy. Újabb csatorna váltás után megint megy 5 másodpercig és ugyanez. Van valami ötletek mi lehet a gond?
Üdv,
Tibi -
TeebyKay
őstag
válasz Gubek-Einste #54908 üzenetére
A Tp-link router az. Értem szóval akkor ilyen formán bekötve semmiképpen se fog működni.
-
TeebyKay
őstag
válasz xkraiusx #54928 üzenetére
Akkor lehet kicsit outdated volt a leírás amit néztem, hogy először telnettel be kell állítani ssh-t aztán sshval https-t, aztán telepíteni webes felületet, mindezt linux parancsokkal. Igazából mivel csak az iptv-nek kell igmp képesség tudtommal, ezért ha a ps-t dugom a másodlagos routerbe a tv-t pedig az elsődlegesbe az is megoldhatja a problémámat nem?
Látom közbe adtál leírást is, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Adott egy telekom router aminek elvileg gigabites a LAN portja, egy gigabites telekom internet szolgáltatás, adott egy cat5e kábel és adott egy asztali PC aminek elvileg gigabites a hálózati kártyája. Hogyan tudom kideríteni, hogy miért csak 100mbit-et mérek speedtesten?
Üdv,
Tibi -
TeebyKay
őstag
válasz Doky586 #62210 üzenetére
Nem használtam semmi ilyen célra Viszont akitől kaptam elég szarul csinálta meg, mert hosszan kopaszolta a vezetéket, és ahol a csatlakozó fejnek a védőburkolatra rá kéne szorulnia, ott még a kis vékony belső vezetékek vannak, szóval gyakorlatilag lötyög. Így aztán az évek során a router meg a pc mozgatása közben is megfeszülhetett bármikor annyira, hogy sérüljön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
- Naim mu-so 2. Gen új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs