- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
3. szerintem csak szerződni kell idén dec 31-ig, nem fel is szerelni az új gázkészüléket (meg esetleg hozzá a radiátorokat, ha kell), ha egy hónapot csúsznak az indulással, az simán esélytelen, hogy a kivitelezés is idén megtörténjen.
Szerintem amúgy az lesz a menetrend, hogy statikus (ha kell), energetikus, árajánlat és szerződés a kivitelezővel, és eztán a bankba a már lefixált összegért. Így eliminálva van az is, hogy olyan rabolja a bank idejét, aki végül elhasal a számolásokon és nem adná ki neki a történet (más kérdés, hogy így saját zsebből bukta a statikust és/vagy az energetikust).
Olyan, hogy nem teljesül a 30% olyan meg nincs. Az energetikus kiszámolja a mostani állapotot, azt is, hogy minek kell megvalósulni, innentől kezdve az valósul meg, amit kiszámolt, hogy meg kelljen valósulni, különben levágod a kiviteleződ kezét, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest