- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
válasz
Tarokk79 #14164 üzenetére
Annyi mindennel próbálkoztam már, de nem sikerült. Azt a fülest kaptam, hogy KernelSU-val elvileg működnie kell, de azt nem próbáltam, mert kell a Magisk.
Én ennyiben hagyom. Shelterrel és munkahelyi profillal működik. Hálistennek, én nem vagyok OTP-s, csak a családban van.(#14165) Gallmix:
Ha egyszer hozzászoksz ahhoz, hogy gyakorlatilag bármit megtehetsz a telefonodon, utána nehezen állsz vissza a zártságra. Ne egy alkalmazás mondja meg, hogy hogy használom a telefonom. Az olyan lenne, mintha a csecsemő tépné szét a pitbullt.(#14166) johniee:
Ha neked így megfelel. -
KurtCobain
őstag
válasz
johniee #14157 üzenetére
Szia!
Ha esetleg van valakinek megoldása erre a problémára, azt szívesen hallgatom. Az alany telefonos custom ROM van, magisk-kel, de Zygisk-ben rejtve van kb minden elől a root. SafetyNet vizsgán átmegy a telefon.
Jelenleg így oldottam meg: Shelter app, OTP alkalmazást átklónoztam munkahelyi profilba, így működik. De elegánsabb lenne a "normál" módon használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Politika
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Tesla topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- PlayStation 5
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- ASUS TUF Gaming F17 FX707VV-HX131
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest