Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #13160 üzenetére
én is egyre kevésbé értem ezt.
biztos hogy a kereskedőtől függ ez a dolog, mert pl. lottót fel akarok tölteni, akkor MINDIG van a szerencsejáték oldalán 2FA.
de ha pl. iCsekk-en fizetek akár 15 ezer feletti tételt, akkor sem. kb. tavaly szeptember óta. (régebben ott is volt)
mert lehetne mondani, hogy többször vásároltam adott helyen, és ezért nem kér, de van ahol így is mindig kér.
viszont így az egész szabályozás értelmét veszíti. -
yogibear
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #13160 üzenetére
Ahogy már leírták: uniós kereskedőknek kötelező csak...
Pl. Aliexpress is simán csak leveszi az összeget minden kettős azonosítás nélkül, ezért használok webkártyát és azon csak az épp elvásárolandó összeget tartom (netbankban 1 perc áttölteni rá vásárlás előtt)...
Ahogy már írták, valahol csak megszerezték a kártya adataid... és lehet ez csak "próbavásárlás" volt, hogy észreveszed-e... ha nem, a következő majd méretes összeg lesz...
Helyedben netbankban azonnal nullára állítanám a kártya online vásárlási összegét, vagy le is tiltanám inkább az online vásárlást...
Az is esélyes, hogy ha újra próbálkoznak, kártyacsere lesz a vége..
Ha egészen biztos vagy abban, hogy nem tőled jutottak ki az adatok, azonnal jelentsd be a banknál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Intel Core i7-13700K Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest