- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
FRENK1988
veterán
Urak lenne egy kérdésem. Mivel januárban bevezették ezt a digitális aláírást vagy mit így még minimális összeget sem tudok utalni
Na és az a kérdésem, hogy ezt nem lehet valahogy online megcsinálni vagy be kell menni a legközelebbi OTP bankba és aktiválni?
-
batai15
félisten
sziasztok! jövedelem igazolás nélkül lehet igényelni folyószámla hitelt? több mint 4 éve van rendszeres fizetésem , ami opthez érkezik.
ill akarok majd a playen vásárolni, igaz az hogy a master cardhoz is kell jövedelem igazolás? -
Keem1
veterán
Skacok, írtak az OTPdirektben választ! Megosztom veletek, hátha segít még valakinek (a problémát persze nem oldotta meg).
Tisztelt X Y!
Köszönettel vettük bankunkhoz küldött levelét.
A web-számla OTPdirekt Internetes számlakörben történő elérését jelenleg negatív módon befolyásolja, ha a főszámlához két tulajdonos tartozik, a web-számlához ellenben csak az egyik tulajdonos van hozzárendelve.
E jelenség mihamarabbi orvoslása bármely lakossági folyószámlával foglalkozó bankfiókban történhet meg mindkét számlatulajdonos megjelenésével.
Az okozott kellemetlenség miatt szíves elnézésüket kérjük!Az OTP Bank Nyrt. szolgáltatásaival és termékeivel a továbbiakban is állunk az Ön szíves rendelkezésére.
Tisztelettel:
X Y
OTP Bank Nyrt.
Elektronikus Banki IgazgatóságEz gondolom még Junior számla-örökség, mert abban anyám is hozzá volt rendelve társtulajdonosként. Már csak azt kéne kiviteleznem, hogy hogyan menjek be egy fiókba munkanapon, a tőlem több száz km-re élő szülővel egyetemben. Érthetetlen, hogy miért jött ez ki hibaként a Junior->Netszámla váltás után 3 évvel.
[ Módosította: stevve ]
-
Keem1
veterán
válasz
Vesztor87 #836 üzenetére
Nem, úgy 3 éve van ez a számlacsomagom, kb. 1 éve nem is voltam fiókban ügyet intézni, de most írtam nekik, meg linkeltem azt a képet, amit az előző posztomban te is láttál. Csak gondolom egy örökkévalóság, mire válaszolnak majd
"úgy látom pesti vagy, így 7végén is megkeresheted őket"
Ez is megfordult a fejemben, bár a múltkor egy egyszerű kérdésre az OTPdirekt-en belül harmadnapra válaszoltak. Várok, ha keddig nem jön válasz, akkor bemegyek az egyik fiókba, annyira nem sürgős, ha már eddig kibírtam. -
Keem1
veterán
válasz
Vesztor87 #834 üzenetére
Köszönöm a gyors választ
Megnéznéd ezt?A számlakörnél ott a két számla, a 39 végű a főszámlám, a 37 végű pedig a virtuális kártyáé. Viszont utalásnál a legördítőben csak az egyik szerepel, így visszautalni nem tudok a másikról a főre. A főoldalon sincs, csak a főszámla, és fogalmam sincs, hogy most épp mennyi pénz lehet másikon - a legutóbbi vásárlásokból kiindulva valahol 300 és 1500 Ft között, de passz, hogy pontosan mennyi.
Ugyanez a helyzet a 7*24 órás utalásnál: csak a fő bankkártyám van ott, arról tudok küldeni pénzt a másikra, de a legördülőben nincs a webes kártya, tehát visszautalás nem megy. Persze azt se tudnám, mennyi pénzt küldjek vissza a főszámlára, mivel lövésem sincs, mennyi pénz van a virtuális számlámon.
Számlakivonat, számlatörténet, stb-stb. Sehol sincs most, holott februárban még megvolt, februárban még le tudtam menteni a számlakivonatát, úgyhogy 02.12-én még biztosan megvolt. -
Keem1
veterán
válasz
Vesztor87 #830 üzenetére
OTPdirektben a webkártya és a hozzá tartozó számlaszám. Előzményem
Perpill azt se tudom, mennyi van a virtuális számlán, és a főszámlára se tudom visszautalni a felesleget, mert az OTPdirektben nem is látszódik (pár hete még ott volt és az utalás két irányban is működött). -
Keem1
veterán
Netszámlások, akiknek velem együtt nem jelenik meg egy ideje a virtuális kártya/számla, van érdemi változás? Nálam egyelőre semmi, igaz, még nem jutottam el odáig hogy beugorjak egy fiókba rákérdezni. Virtuálist tudom használni, csak épp nem látszik a rendszerben (már vagy 5x vásároltam róla azóta, hogy hetekkel ezelőtt eltűnt a netbankból - androidosból is). Borzalom...
-
Sziasztok!
Van egy junior számlacsomagom, és az lenen a kérdésem, hogy ehhez igényelhető-e virtuális kártya, illetve ha igen akkor ennek van-e valami éves illetve havi díja?
Előre is köszönöm -
válasz
kenny123 #819 üzenetére
Nagyon finnyás, rosszul optimalizált az oldaluk, Operával nekem nem is sikerült még bejelentkezni.
Ha jól emlékszem az 5 böngészőből csak 2-vel működik/működött. Most meg nem mondom melyikkel, próbálgasd végig őket.Sajnos 2013-ban még mindig ott tartunk, hogy nem optimalizálnak a különböző böngészőkre.
-
kenny123
addikt
Csak nekem nem jó napok óta az OTP net bank? Kódokat megadom, de csak tolt.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
dragonfx #813 üzenetére
A bank a folyószámlára érkező átlagjövedelmet veszi figyelembe a hitelkeret megállapításánál. Amennyiben csökkentésre került a hitelkeret, úgy a bankfiókban kérhetsz a keret csökkentésére részletfizetést is! Vissza tudják állítani a hitelkeretet, és akkor részletekben tudják csökkentei (6-9-12 hó).
A kártya kopása esetén jelezd az ügyintézőnek a problémát, és majd elmondja hogy mi a teendő.
-
dragonfx
veterán
szerintetek az reális hogyha 1 ho utalás kiesik elveszik a 3 honapnyi hitelkeretemet?pedig az utalás elmaradása után 45 nappal vették el asszem.de akkor már látták utána voltutalt munkabér ujra, de mégis....
ha befizetek pénzt akkor azzal nem tudom ezt a hibát korrigálni már informáltak rola,de nincs valami lehetőség erre?szerintetek mennyi a reális bankkártyakopás ideje?én amiota akár napi 3-4x is hazsnálom kb 1 év van de már akadozik néha a terminálon.....
-
Iludka
tag
Üdv. Olyat szeretnék kérdezni hogy csináltam 1 hete Otp Junior Számlát. és most 0 Ft van rajta. Tudok vele minuszba menni? 5000 Ft kellene nekem minuszba. ha lehetséges ez akkor hól tudom beállítani? köszönöm előre is üdv.
-
totyak
aktív tag
válasz
Vesztor87 #808 üzenetére
Nem akarok nagyon hülyének tűnni, de én nem igazodom ki ezen, hogy végül is mennyi az átutalási díj az egyes esetekben. Esetleg meg tudnád mondani melyik oldalán nézzem a linkelt díjtáblázatnak, mert annyi féle átutalást látok, hogy fogalmam sincs melyik vonatkozik rám.
-
totyak
aktív tag
OTP Junior csomagnál (még hónap végéig junior vagyok) mennyi a bankon belüli és a bankon kívüli átutalás díja? Tudom, hogy van erre valahol egy táblázat, de az Istenért nem találom.
Illetve PayPal-ra való utalás mennyibe kerül?
Utolsó kérdésem pedig, hogy PayPal-ról tudok utalni másik embernek a banki (nem PP-s) számlájára és ennek van-e valami díja?Köszönöm
-
kokeny92
tag
Sziasztok.
Valaki tud segíteni abban, hogy hogyan kell bekapcsolni az OTP SMS értesítés szolgáltatást? Interneten vagy telefonon keresztül belehet kapcsolni vagy csak bent az otp-nél?
-
Orb1337
tag
nálatok mennek most az otp oldalai? A netbank és az általános oldalak is 500-as hibát dobnak.
-
luciferk
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest