Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
rdi
veterán
Hát vannak gondok, az 1. pályát még mindíg csinálják, a 8-ason (?) meg Villachnál áltunk vagy fél órát.
Az autópályák jók, de nem sokat látsz az országból. Persze ha csak át akarsz zúgni rajta... -
Iginotus
addikt
kösz a helpet mindenkinek regelig még várom hozzászolásokat.. jóét
-
Iginotus
addikt
[L]http://www.geolook.at[/L]
na itt egy másik ha valakinek ez joban tetszik..
már csak az volna a jo ha minden autopálya fullra kész lenne és nem lenne felújítás :D -
Iginotus
addikt
[L]http://www.austrianmap.at/[/L]
na itt egy térkép graz után van az alagut ami 7.5 euro utána meg van még egy fizetös szakasz.liezennél felefelé welsnek ott nem járt senki ott is külön kell fizetni az emnyi vagy benevan az elözöben (nem hinném) -
Iginotus
addikt
na akkor már csak annyi hogy van egy online térképe valakinek valahol? :) mert kéne a térkép lent van kocsiban és esik odakint.. köszi a segitséget nagoyn nagyon.
-
biker
nagyúr
1. kategória 1.080 Ft 2.750 Ft -
2. kategória 1.920 Ft 5.380 Ft 17.550 Ft
3. kategória 6.125 Ft 30.650 Ft 140.250 Ft
4. kategória 6.995 Ft 35.050 Ft 175.300 Ft
heti-havi-éves
ilyen áru nincsen, hol vágnak így át...? gyanus is volt, mert én sem ennyit fizettem májusban
1: motor
2: személy
3: busz
4: teher -
Sanyo
senior tag
Rabafuzesnel leptuk at a hatart, onnan egybol ramentunk az autopalyara (sajna nem emlekszem melyi, A2 vagy A9 mar nemtom) onnan egeszen Mautern-ig mentunk (ott volt a szallas) majd leptunk Zeltweg-be a repulonapra. Most hogy igy vegiggondolom, Graz mellett van egy alagut kozvetlenul, majd utana jon a tobbi 4-5db talan azon az utvonalon amin haladtunk.
-
Iginotus
addikt
köszi szépen a matrica már megvan igy forintban 2140 volt az alagut felé megyünk akkor joban megéri mint kerülni föleg mert esik odaaát :) és holnap is fog akkor most már csak anyit kell tudni hogy a másik menyibe kerül mivel 2 fizetös szakasz van.. (ez ugye a 20 km res vagy mitom én miylen hoszu alagut dijja)
-
Sanyo
senior tag
Ja, szerintem semmikeppen se kerulj. A hegyeken at sokkal hosszabb az ut, az alaguton meg siman atvagsz. Ugy keszulj, hogy nemelyik 8-10km hosszu. Mielott felreertes lenne, az osszes alagut kerul 7-50 euroba, nem kulon-kulon. Kozottuk le sem lehet jonni a palyarol.
-
Iginotus
addikt
Nem tudja senki hogy hol lehet neten utána nézni az osztrák alagut dijaknak vagy valaki nem tudja véletlenül? nem találok seholcsa az autopályamatricákat az meg már megvan de az alagut külön fizetéses nem tud valaki segiteni.. regel indulok és nem tudom inkább kerüljek vagy nem olyan vészes.. elöre is köszi.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest