- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
kenwood3 #2383 üzenetére
Értem, köszi! Közben hívtak, hogy valaki visszamondta, úgyhogy holnap megcsinálják a vizsgálatot. Remélem, nem találnak semmi nagyon komoly bajt, az biztat, hogy 1,5 éve egy hasi ultrahang alapján minden rendben volt, ahogy sikerült lefordítani. Bár olvastam, hogy nem teljesen megbízható, a tükrözéssel lehet biztosan, kellő mértékben, pontossággal átvizsgálni a beleket, de a vékonybél egészét még azzal se. Arra, csak a kapszulás megoldás lehet jó.
Gyomor, vastagbéltükrözés is lesz. Mennyire viseli meg a szervezetet, beleket, gyomrot egy ilyen vizsgálat?
Az idegesít, hogy már rég el akartam volna menni gasztroenterológushoz, de a hátsó doki az allergológiára küldött, mert amúgy is allergiás vagyok. Igaz ki is jött, hogy csomó mindenre van keresztallergiám. Anyámnak is tavaly vették ki az epehólyagját, de reggelente sokszor van még mindig hasmenése, többször kell mennie wc-re. Őt is allergológiára küldte, muter nem is értette, hogy miért, majd mikor időpontot kért az ügyintéző se nagyon értette a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nők, nőügyek (18+)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest