Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luperator
tag
Ha még nincs meg a megoldás, a vírusírtónál keresd a problémát. Nálam is az volt, speciel az ESS 5-nél. Ha az van fent, add a szabályszerkesztőhöz, a többinél meg valahogy kivételnél. (Azóta volt fent egy másik ESS is, ott kivételként volt megadva és az üzlet rész sehogy nem működött.
) -
Luperator
tag
Más Origin fiókján keresztül játszottam a BF3-mal. Most megveszem és szeretném a sajátomon keresztül játszani. Kell szerintetek telepíteni majd? Vagy előtte letörölni? Az övé limited edition volt és később vette meg a premium-ot, az enyém premium edition lesz. Köszönöm a segítséget.

-
Luperator
tag
Hamarosan újra lesz telepítve a gép. Nem lesz gond abból, hogy a hó elején installált játékot ismét telepítem? Gondolom a termékkódot újra be kell írni, s mivel nem volt még ilyenben részem, nem szeretném, ha olyan üzenet fogadna, hogy "ezt a kódot már aktiválták".
-
Luperator
tag
A probléma éjjel kettő felé megoldódott. A gond az ESET Smart Security 5-tel volt, amit hiába kapcsoltam ki teljesen, a tűzfal még is működött (?). A személyi tűzfal kikapcsolása után minden remekül ment, ma a szabályszerkesztőben hozzáadtam a kivételekhez, a tűzfalat pedig átállítottam, hogy saját szabályt is definiálhassak. Remélem ezen keresztül nem tuják majd lenyúlni a fiókot, sem semmit. Úgyhogy, most nem az EA volt a ludas.
-
Luperator
tag
"Az első bejelentkezés alkalmával rendelkezned kell internet kapcsolattal"
Ez mi? Láttam itt már másnál is, ott frissítést írtak. Raknám fel a DS3-mat, szóval kétlem, hogy ez nálam segítene. Az isten verné meg ezeket, hogy egy klienst nem tudnak rendesen megcsinálni két éve.
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux felhasználók OFF topikja
- Renault, Dacia topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)