Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dejaris
üzenetére
Az előző kommentárod közepe kimaradt, elég fáradt lehettem

"addig el sem indul a jatek, mig nincs ures hely, majd akkor is a hatterben tolt es a legvegen ugrik fel"
Ez tényleg jó dolog, és az erőforrásokkal is takarékosabb lehet.
Igazából a többibe sem tudok (nem is akarok) belekötni, így már értem, miért szeretitek, de nekem az előnyei ellenére is fércmegoldásnak tűnik, és bár nem vagyok szoftvertervező, nagyjából biztosra veszem, hogy játékon belül is lehetne ezekre a funkciókra erőforrás-kímélő megoldást találni.Vagy az is lehet, hogy kiöregedtem már a játszásból 26 évesen, ha nem izgat fel a webes szöszölés egy játék alatt/mellett.. egyre gyakrabban érzem ezt különféle új játékok kapcsán

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Gyúrósok ide!
- BMW topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest