Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
End gomb.
A kiegészítők közt: Modern Scroll - a beállításaiban a "Scroll buttons" csúszkával pakolhatsz közvetlen top/buttom gombot
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
Röviden: a YouTube Center egy bugos szar. Használtam egy darabig, aztán rájöttem, hogy felejtős. Rohadtul idegesítő az is, hogy olyan elemeket is kiszed az oldalból, amit nem kéne, és ezt a viselkedést beállításokkal sem lehet megszüntetni (a ki/bepipálós részen, ahol a beállíthatóan (!) eltüntethető elemek vannak, nincsenek ezek feltüntetve). Aztán a legjobb minőségű videó beállítása sem mindig működött. Pedig amúgy faszának tűnt az extension eleinte, aztán ráuntam a hülyeségeire.
Én a Magic Actions for YouTube™-ot használom egy ideje, elégedetten - bár bevallom, mostanában Chrome-ozom ismét egy ideje, és inkább azon használom a bővítményt. Csak az a gáz, hogy úgy rémlik, az nincs 12.x-változatú Operákhoz, csak Blink-alapúhoz. De ha tévedtem, és van, akkor annak örülök(#22486) dqdb :
jogos.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
AtHoS
nagyúr
Na most itthon vagyok. Megnéztem youtube-ot, de nálam nincs gond.
win 8.1 x64 + Opera 12.16b1860 x64 + YoutubeCenter 2.1.0
Beállítás ikon is szépen megjelenik, tudom is állítgatni. Az előzőleg beállított 720p minőségben játssza pl. ezt a klipet is: [link] vagy pl. ezt [link]
read-only mode on the forum
-
Sk8erPeter
nagyúr
Jaja, a RAMDiskben van potenciál (eleve a RAM jóval gyorsabb egy SSD-nél is), bár ott ahogy mondod is, valóban problémás - szerintem elsősorban inkább az időfaktor miatt - a gépleálláskori háttértárra kiíródás, meg az újrainduláskori betöltés, plusz az, hogy ha megszűnik a tápellátás, akkor a memória aktuális tartalma bukta (nem mintha ez annyira nagy probléma lenne). Amúgy azért vagyok meglepődve a dolgon, hogy emberkék HDD-re akarják átpakolgatni a dolgaikat, mert itt vagyunk a 21. században, van egy új adattároló eszköz, amiről különböző stressztesztekkel bizonyították, hogy azért jobban bírják a benne lévő cellák a strapát, mint amennyire attól tartott mindenki eleinte (most már lusta vagyok keresgélni ilyen cikket), sok ember valszeg nem is találkozik az írási mennyiség végével (sokszor előbb döglik meg a vezérlőelektronika), és aki vesz ilyet, az egy csomót költ rá, hogy a HDD lassító tényezőjét elkerülje, mégis sokan akarnak visszalépni eggyel, és újból valamilyen módon berakni a képbe a vinyót. Na mindegy, tényleg valszeg túlzottan bennem volt a vágy, hogy kicsit alternatív gondolkodásra sarkalljam az emberkéket, meg zavartak a visszakapott reakciók (úgy néz ki, értelmetlen volt megpróbálni alaposabban körüljárni a témát odavetett félszavak helyett), le kell állnom ezzel.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
LyonnaisFan1
őstag
Köszi!
Én még mellé kiírtottam a gyorsítótárat is, és újra rendesen megy az eredmenyek.com
Ez a UPC-s modemcsere inkább bosszúságokat hozott, mint pozitív dolgokat
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
félisten
-
félisten
-
M_AND_Ms
veterán
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Orlin
addikt
És ha hozzáadom akkor hogyan tudom kitenni?
Mondjuk a Facebook Notificationst?!
Az okés,hogy ide kell navigálni:vivaldi://chrome/extensions
De nem látom akkor sem a jobb sarokban az ikont.
Köszi![ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orlin
addikt
Nekem egy normális Facebook és gmail extension kellene.De olyan gagyik amiket néztem chrome web store-ban.Tudsz ajánlani esetleg?Valamint jól néztem,hogy nincs beépített helyesírás-ellenőrző.Az is jó lenne.
Viszont a speed dial nem frissít nekem a mostani snapshot-ban.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
-
Winnie The P
őstag
Kösz, hogy írtál de sajnos én sem jutottam előrébb vele. Esetleg ha valaki tudna segíteni hálás lennék. Am, az idegen nyelvvel hadilábon állok.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
AtHoS
nagyúr
Akkor sajnos a ph!-t bafták el vagy volt valami láthatatlan motor frissítés a böngészői vonalon?
Úgy gondoltam, hogy ez a bekeretezős fícsör a törzstagok kényelmét szolgálja. Mióta nem működik bizonyosodtam meg róla, hogy ez valóban így volt mostanáig
-
dqdb
Topikgazda
myke01:De hogyan lehet a jobb szélére kitolni,mint a Chromeban?
Sehogyan. Arra van csak lehetőség, hogy keresel egy olyan bővítményt, ami a könyvjelzősáv feletti területre tesz ikont.< CyberBob >: elvileg a funkcióhoz aktívnak kell lenni a forgalomcsökkentő (vagy valami hasonló néven fut magyarul) opciónak. Ha aktív, akkor elképzelhető, hogy az Opera szűrője nem boldogul az oldallal, mert az saját reklámszervert használ például, ami nem szerepel a szabályok között.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dqdb
Topikgazda
A Google-nél szokás, hogy időnként érthetetlen módon egyes böngészőknél többé-kevésbé eltörik a főoldal, akár úgy is, hogy ugyanazt a Blink verziót használják, mint a Chrome. A felhasználók reklamálnak a fejlesztőnél, a fejlesztő reklamál a Google-nél, aztán megjavul.
-
AtHoS
nagyúr
Amit javasoltak vivaldi beállítási lapon
vivaldi://settings/search/
google.com-hoz mi van nálad a lekérdezési URL-hez írva?
Nálam ez és nincs gond az auto kiegészítéssel:{google:baseURL}search?q=%s&{google:RLZ}{google:originalQueryForSuggestion}{google:assistedQueryStats}{google:searchFieldtrialParameter}{google:iOSSearchLanguage}{google:searchClient}{google:sourceId}{google:instantExtendedEnabledParameter}{google:contextualSearchVersion}ie={inputEncoding}
-
dqdb
Topikgazda
Az oldalspecifikus beállításoknál törölj minden Google-lel kapcsolatosat, ezután a cache-t is, lépj ki a böngészőből, és lépj be újra, hátha megoldja. Ha nem, akkor nincsen már több ötletem, mint a profilod törlése
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest