- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
meridaharcos
senior tag
válasz
lovi27 #12772 üzenetére
Egy A95X Max Amlogic boxon futtatok Armbiant, ez alá tettem OMV 5-öt. (+Docker, Portainer)
Transmission és Jdownloader fut jelenleg dockerben, a boxra van akasztva egy 3TB-os vinyó és egy SSD. Röviden ennyi...
Végül a jaymoulin Jdownloader verziót tudtam használatra bírni vélhetően az arm-64 proci miatt.
A megfelelő config végül így nézett ki:docker create \
--name=JDownloader \
-e USER_ID=997 \
-e GROUP_ID=100 \
-e TZ=Europe/Budapest \
-e DISPLAY_WIDTH=1680 \
-e DISPLAY_HEIGHT=1050 \
-p 3129:3129 \
-v /srv/dev-disk-by-label-SSD/Docker/JDownloader/Config:/opt/JDownloader/cfg \
-v /srv/dev-disk-by-label-SSD/Download:/opt/JDownloader/Downloads \
--restart unless-stopped \
jaymoulin/jdownloaderEz után még volt egy user/pass beállítás és vígan fut a progi.
Köszönöm mindenkinek a segítséget, nagy élmény volt mikor végül hibamentesen elindult !Esetleg ajánlanátok pár hasznos progit még ? Akad még némi ram üresen... Persze csak vázlatosan, majd én megnézegetem, hogy melyik mire való...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Tőzsde és gazdaság
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- Külpolitika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- AKCIÓ! AMSI H110M i5 6600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RX 470 4GB GDDR5 ZALMAN S3 TG ZALMAN 500
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest