Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz sad_Vamp #7937 üzenetére
Köszi az infót, SSD ha nagyobb lenne akkor persze nem éréá meg.
Van egy 16GB-os m.2-es Sandisk SSD-m + 32SSD-m melyeket ,,játszós" SSD-nek vettem, Linux, Debian tanulni rajta és resztelgetni. Ezek közül amikot telepítenikellett az OMV-t már csak a 32 GB-ost találtam meg, mert sajnos a 16-os a költözés miatt valamelyik doboz aljára csúszott le (ezek kőkemény ára 1500, 3000FT volt)KaiotEch: Köszi a gyors reagálást
4GB Ram HTPC miatt kellett mert Linux alatt 4 is elég volt, de Win10 volt rajta és elég sokat zabált sajnos, ezért vettem 8-at annó.(sőt amikor vettem még kb 8-9k ért vettem összesen a 8GB-ot)
Docker-t kitapasztalom, elég jónak tűnik, tudom itt nagyon kevesen használják, viszont ez egy jó kis ,,package" / platform, mert elég sok cég használja már.
Egyenlőre járom akkor utamat VM-ben tesztelgetem és ha úgy érzem hogy hogy ez kiforrott és mindent kipróbáltam és működik, akkor a NAS-t előröl elkezdem telepíteni és konfigolni.
Köszi mindkettőtöknek a segítséget.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs