- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
sad_Vamp #7937 üzenetére
Köszi az infót, SSD ha nagyobb lenne akkor persze nem éréá meg.
Van egy 16GB-os m.2-es Sandisk SSD-m + 32SSD-m melyeket ,,játszós" SSD-nek vettem, Linux, Debian tanulni rajta és resztelgetni. Ezek közül amikot telepítenikellett az OMV-t már csak a 32 GB-ost találtam meg, mert sajnos a 16-os a költözés miatt valamelyik doboz aljára csúszott le(ezek kőkemény ára 1500, 3000FT volt)
KaiotEch: Köszi a gyors reagálást
4GB Ram HTPC miatt kellett mert Linux alatt 4 is elég volt, de Win10 volt rajta és elég sokat zabált sajnos, ezért vettem 8-at annó.(sőt amikor vettem még kb 8-9k ért vettem összesen a 8GB-ot)
Docker-t kitapasztalom, elég jónak tűnik, tudom itt nagyon kevesen használják, viszont ez egy jó kis ,,package" / platform, mert elég sok cég használja már.
Egyenlőre járom akkor utamat VM-ben tesztelgetem és ha úgy érzem hogy hogy ez kiforrott és mindent kipróbáltam és működik, akkor a NAS-t előröl elkezdem telepíteni és konfigolni.
Köszi mindkettőtöknek a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Samsung Galaxy S21 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMSI H110M i5 6600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RX 470 4GB GDDR5 ZALMAN S3 TG ZALMAN 500
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest